Ειδησεογραφικό site

Η Νατάσα στη Νατάσα – «Τα σπασε» στα μπουζούκια η κα Καραμανλή (Φωτο)

111

Μια αύρα αδιόρατης νοσταλγίας για τα χαμένα μεγαλεία του παρελθόντος τους απέπνεαν οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Νατάσας Παζαΐτη-Καραμανλή και του ζεύγους Ρουσόπουλου – Ζαχαρέα. Σε διαφορετικά μέρη και σε διαφορετικές περιστάσεις, δηλαδή σε ένα νυχτερινό κέντρο και στην ΕΣΗΕΑ αντίστοιχα, τόσο η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού όσο και ο πάλαι ποτέ υπασπιστής του μετά της δικής του συζύγου, αποπειράθηκαν να υποδυθούν τους κοινούς Ελληνες πολίτες.

«Προδόθηκαν», όμως, από τα Chanel, τα Chopard και τα Cartier, αν και στην περίπτωση των Ρουσόπουλων η τύχη βοήθησε: οι εξαγριωμένοι απολυμένοι και διαμαρτυρόμενοι δημοσιογράφοι δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως τις πανάκριβες γόβες και το σινιέ συνολάκι -ειδάλλως το κράξιμο θα ήταν, πιθανότατα, ακόμη πιο αμείλικτο και προσβλητικό για τον πρώην υπουργό και τη συμβία του. Σαν μέλη μιας έκπτωτης ηγεμονικής κάστας που προσδοκά την παλινόρθωσή της και στο περιθώριο της τρέχουσας πολιτικής ζωής που τελεί σε κατάσταση βίαιου αναβρασμού, η Νατάσα Καραμανλή και η Μάρα Ζαχαρέα θέλησαν να κάνουν μια άτυπη σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης από πρώτο χέρι. Και, τουλάχιστον, οι Louboutin δοκιμάστηκαν, όχι στο αργό, επιβλητικό βήμα της κατεστημένης εξουσίας, αλλά αυτή τη φορά στον, σημαντικά πιο βεβιασμένο, ρυθμό του «όπου φύγει-φύγει».

Η Νατάσα στη Νατάσα

Οι δύο πιο γνωστές Νατάσες της σημερινής Ελλάδας συναντήθηκαν ελέω μουσικού ξεφαντώματος: η Νατάσα (Παζαΐτη-Καραμανλή) επέλεξε τη Νατάσα (Θεοδωρίδου) για μια νύχτα έξω από τα συνηθισμένα της ζωής μιας κυρίας πρώην πρωθυπουργού. «Ακόμα σ’ αγαπώ» σιγοντάριζε η Νατάσα Καραμανλή την περασμένη Κυριακή τη δημοφιλέστατη συνονόματή της όταν εκείνη τραγουδούσε το σουξέ της στην πίστα. Και επειδή τα τεκταινόμενα στη σκηνή του κέντρου «Φως» στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους που τη συνοδεύει στο πιάνο, ήταν υπερβολικά όμορφα για να τα κρατήσει μόνο για τον εαυτό της, η κυρία Καραμανλή κατέφυγε στην ανοιχτή ακρόαση: αφού κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο κάποιον αριθμό, μίλησε για μερικά δευτερόλεπτα και κατόπιν το απομάκρυνε από το αφτί της χωρίς να τερματίσει τη συνομιλία. Ετσι το άτομο που βρισκόταν στην άλλη γραμμή -κατά πάσα πιθανότητα ο Κώστας Καραμανλής- να ακούσει το τραγούδι που του αφιέρωνε και θέλησε να το μοιραστεί μαζί του έστω εξ αποστάσεως.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της και ιδιαίτερα τα κοσμήματά της, στο «Φως» ξεχώρισε το αδαμαντοποίκιλτο ρολόι της σειράς Happy Diamonds της Chopard που είχε περασμένο στον καρπό της. Λέγεται ότι μεγάλη αδυναμία της κυρίας Καραμανλή είναι τα εκλεκτά και ακριβά ρολόγια, ενώ διαθέτει κάποια συλλεκτικά και επώνυμα κομμάτια φημισμένων οίκων ωρολογοποιίας. Ωστόσο, η προτίμησή της είναι πρωτίστως στα κομψοτεχνήματα της Chopard και της Cartier.

Πάντως, την περασμένη Κυριακή η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το μόνο που δεν κοίταζε τακτικά ήταν το ρολόι της, καθώς έδειχνε να βρίσκεται σε περίφημη διάθεση, διασκεδάζοντας μαζί με φίλες και συναδέλφους της γιατρούς. Απ’ ό,τι φαίνεται, τελευταία η κυρία Καραμανλή το ρίχνει έξω και με το παραπάνω, καθώς στα μέσα Οκτωβρίου εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης με παρέα φίλων της, συνεπαρμένη από το γενικότερο πνεύμα ξεσαλώματος, να δίνει παραγγελιές – ακόμη και να χορεύει ζεϊμπέκικο.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι λατρεύει την ελληνική μουσική και υπό αυτή την έννοια δεν ήταν έκπληξη όταν εμφανίστηκε στο «Φως» λίγο πριν ξεκινήσει το απογευματινό πρόγραμμα του κέντρου. Μαζί με μια φίλη της ανέβηκε στη σάλα με το ασανσέρ κατευθείαν από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Οπως ήταν φυσικό, η κυρία Καραμανλή, παρά το ότι ήταν λιτά ντυμένη και στα μαύρα, όταν εμφανίστηκε στο «Φως» μαγνήτισε τα βλέμματα των θαμώνων, καθώς οι περισσότεροι την αναγνώρισαν αμέσως.

Αν και βρίσκεται πλέον στην ηλικία των 46 ετών, ο χρόνος παραμένει πολύ γενναιόδωρος μαζί της: με κουπ αλά γκαρσόν, που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου της και τις ξανθές ανταύγειες να το φωτίζουν, η φυσική λάμψη και η γοητεία της την έκανε να ξεχωρίζει στον χώρο. Κατευθύνθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια όπου είχαν ήδη λάβει θέσεις οι φίλες και συνάδελφοί της και κάθισε μαζί τους. Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του κ. Καραμανλή είναι γιατρός, με ειδικότητα στη χειρουργική μαστού. Μάλιστα, στους ιατρικούς κύκλους έχει κάνει αρκετές φιλίες, εξ ου και βρέθηκε με μεγάλη συντροφιά στο «Φως».

Διάλεξε να καθίσει ακριβώς δίπλα στην πίστα, πρώτο τραπέζι γαρ, ενώ μία από τις παρακαθήμενες συναδέλφους της είχε ήδη φροντίσει να παραγγείλει για λογαριασμό της. Ετσι, με ένα ποτήρι λευκό κρασί στο χέρι της, τσούγκρισε με τις φίλες της ευχόμενη «καλές γιορτές».

Κάποια στιγμή ορισμένες κυρίες από άλλα τραπέζια την πλησίασαν και της ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους, προτείνοντας τα smartphone τους για τις καθιερωμένες, πλέον, selfie. Εκείνη δεν αρνήθηκε και, συνομιλώντας για λίγο μαζί τους, πόζαρε πρόθυμα στα φλας που άστραψαν. Αλλωστε, ήδη από τότε που ο σύζυγός της ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας και αρχηγός της Ν.Δ. σχολιαζόταν η φυσική ευγένειά της.

Εκτός από τη μουσική απόλαυσε το κυρίως πιάτο, το οποίο περιελάμβανε το κλασικό μενού των κέντρων διασκέδασης, ήτοι χοιρινό με πατάτες στον φούρνο συνοδεία σαλάτας με φρέσκα λαχανικά.

Οταν ξεκίνησε το πρόγραμμα, στη σκηνή ανέβηκε ο Παντελής Καναράκης, το γνωστό περιπαικτικό χιούμορ του οποίου φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαίτερα την ίδια και την παρέα της – παρόλο που ο σόουμαν δεν παρέλειψε να την κεντρίσει με σαρκαστικές ατάκες. Ομως, όταν ανέβηκε στην πίστα η Νατάσα Θεοδωρίδου, το τραπέζι της κυρίας Καραμανλή γέμισε λουλούδια. Στο άκουσμα των μεγάλων επιτυχιών της λαϊκής ερμηνεύτριας, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, πάντα με την αρμόζουσα διακριτικότητα, πέταξε λουλούδια στην αοιδό Νατάσα, μη διστάζοντας να τραγουδήσει μαζί της. Τον τελευταίο καιρό η κυρία Καραμανλή μοιάζει να νιώθει πολύ πιο απελευθερωμένη, αφού τώρα πια μπορεί να διασκεδάζει χωρίς να έχει το άγχος για την εικόνα της, καθώς έχει προ πολλού πάψει να είναι σύζυγος πρωθυπουργού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, όταν παραβρέθηκε σε μια ομιλία στις Σέρρες, συζητώντας με τους ομοτράπεζούς της ακούστηκε να λέει πόσο ανακουφισμένη αισθάνεται τώρα που ο σύζυγός της δεν μετέχει τόσο ενεργά όσο παλαιότερα στην πολιτική. Και αυτό φάνηκε με το παραπάνω, όταν, με ιδιαίτερη άνεση, σιγοτραγούδησε σουξέ όπως «Κόκκινη γραμμή», «Τελικά δεν αξίζεις τίποτα», «Τώρα θα πονάς» κ.ά., ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που η Νατάσα Θεοδωρίδου της αφιέρωνε επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριό της.

Louboutin και γιουχάισμα

Το ζεύγος Ρουσόπουλου έκανε την επανεμφάνισή του στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ κατά την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της δημοσιογραφικής ένωσης. Και αυτό δεν ήταν παράξενο, καθώς τελευταία ο Θοδωρής Ρουσόπουλος δίνει όλο και πιο συχνά το «παρών» σε εκδηλώσεις, πιθανώς διότι προλειαίνει το έδαφος για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο.

Ωστόσο, δεκάδες δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που διοργανώθηκε η εκδήλωση, αλλά και γιατί τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του κ. Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Ρουσόπουλος, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της ενημέρωσης και το alter ego του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, πάντα με το χαρακτηριστικό ψυχρό και υπεροπτικό του ύφος, πυροδότησε ακόμα πιο πολύ την κατάσταση με μια αντίδρασή του που φάνηκε αψυχολόγητη: στο άκουσμα της λέξης «ντροπή», ο κ. Ρουσόπουλος γιούχαρε τους συγκεντρωμένους άνεργους δημοσιογράφους με ένα παρατεταμένο «ουου». Με αφορμή αυτή την πρόκληση οι συγκεντρωμένοι πρώην συνάδελφοί του εξαγριώθηκαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται εντόνως, «στολίζοντας» τον πρώην υπουργό με διάφορα καλολογικά του τύπου «λαμόγιο», «γελοίε», «ξεφτιλισμένε» κ.ο.κ.
Η Μάρα Ζαχαρέα, πάντα ακλόνητη στο πλευρό του συζύγου της, αγνόησε τις φωνές, επιτάχυνε τα βήματά της και, μαζί με τον κ. Ρουσόπουλο και τον φρουρό τους κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο για την άρον άρον αποχώρησή τους.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, προσεγμένη και καλοντυμένη, κάτι που συνήθιζε και παλαιότερα, ιδιαίτερα όμως κατά την περίοδο όπου ο σύζυγός της μεσουρανούσε επί κυβέρνησης Καραμανλή, με γνωστούς οίκους του εξωτερικού να υπογράφουν την εμφάνισή της, για την εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ επέλεξε να φορέσει κάτι απλό και απέριττο, μολονότι ο συνολικός «λογαριασμός» της αμφίεσής της ξεπερνούσε τις 7.000 ευρώ. Σε στυλ casual chic επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σακάκι Chanel και ένα λευκό T- shirt, τα οποία συνδύασε με μια μαύρη φούστα, ένα κλασικό μαύρο ζευγάρι γόβες Louboutin και ένα εντυπωσιακό clutch από φίδι. Σε ό,τι αφορά τα κοσμήματα, η σύζυγος του κ. Ρουσόπουλου φόρεσε το γούρι του Kαίσαρη για το 2015 και διαμαντένια σκουλαρίκια για τις απαραίτητες πινελιές πολυτέλειας και κομψότητας. Αλλωστε, είναι γνωστό το ακριβό γούστο της στα ρούχα και, τις παλιές καλές ημέρες της χλιδής, δεν ήταν λίγες οι φορές που Μάρα Ζαχαρέα και Ολγα Τρέμη επιδίδονταν, σχεδόν κάθε βράδυ, σε έναν άτυπο συναγωνισμό σινιέ ενδυμάτων.
Στους κοσμικούς κύκλους η αδυναμία της κυρίας Ζαχαρέα στους ακριβούς σχεδιαστές μόδας του εξωτερικού, στα εντυπωσιακά κοσμήματα, στις τσάντες, στα παπούτσια και τα αξεσουάρ, θεωρείται κοινός τόπος.

Πάντως, η σύζυγος του κ. Ρουσόπουλου έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένη να προσαρμόσει το ενδυματικό της στυλ ή την πολυδάπανη φιλαρέσκειά της στις εκάστοτε συνθήκες. Γι’ αυτό και, πιθανότατα, αψήφησε τους διαμαρτυρόμενους πρώην συναδέλφους της, παρόλο που ενδεχομένως γνώριζε ότι θα βρίσκονταν συγκεντρωμένοι εκεί. Δεν αποκλείεται να θεώρησε ότι κανείς δεν θα αντιλαμβανόταν την προκλητικά πολυτελή της εμφάνιση -οπότε και η διαπόμπευση θα ήταν ακόμη πιο έντονη.

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.