Ειδησεογραφικό site

Η Μάντσεστερ Σίτι για τέταρτη φορά πρωταθλήτρια Αγγλίας

81

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-0 τη Γουέστ Χαμ και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Πρέμιερ Λιγκ για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια και για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Η Λίβερπουλ, που πάλεψε για τον τίτλο έως την τελευταία στιγμή, έμεινε στη δεύτερη θέση με τη νίκη επί της Νιούκαστλ (2-1), ενώ η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο τερμάτισε στην τρίτη. Οι ομάδες αυτές θα αγωνιστούν απ’ ευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σίτι νίκησε 2-0 τη Γουεστ Χαμ με γκολ που σημείωσαν οι Νασρί (39′) και Κομπανί (49′). Ο Xιλιανός προπονητής της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, είναι ο πρώτος μη ευρωπαίος προπονητής, που κατακτά τίτλο στην Αγγλία στην πρώτη του μάλιστα χρονιά.

Η Λίβερπουλ, η οποία πέρυσι είχε τερματίσει στην έβδομη θέση, βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς πέτυχε αυτογκόλ ο Σκρτελ (20′). Ηταν το τέταρτο εφετινό αυτογκόλ του Σκρτελ, επίδοση ρεκόρ για την Πρέμιερ Λιγκ! Τελικά, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, πήρε τη νίκη με γκολ των Ανγκερ (63′ ) και Στάριτζ (65′). Στο τέλος του ματς, οι οπαδοί της Λίβερπουλ, αποθέωσαν τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.