Ειδησεογραφικό site

Η κόρη του Tom Cruise είναι… κομμώτρια

61

Η κόρη του πρωταγωνιστή της ταινίας, Mission Impossible, Tom Cruise, Isabella κάνει καριέρα ως κομμώτρια σε ένα από τα καλύτερα salon του Λονδίνου, αποδεικνύοντας ότι για ακόμα μια φορά το παιδί ενός μεγάλου αστέρα του Hollywood δεν ακολούθησε τα… διάσημα χνάρια του.

Η Isabella – η υιοθετημένη κόρη του Tom και της πρώην συζύγου του, Nicole Kidman – φοίτησε στο Vidal Sassoon Academy και πλέον εργάζεται σε ένα από τα πιο διάσημα κομμωτήρια της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πηγές, η 21χρονη hair stylist παρακολούθησε μαθήματα διάρκειας 30 εβδομάδων, αξίας 15 χιλιάδων λιρών, προτού πάρει τη δουλειά.

«Η Isabella είναι πραγματικά εργατική και δεν εκμεταλλεύεται ποιοι είναι οι γονείς της. Κάποιοι από τους συναδέλφους της δεν το αντιλαμβάνονται καν», είπε.

Από την πρώτη της μέρα στη δουλειά, η κατά τα άλλα σεμνή και μαζεμένη Isabella έχει πειραματιστεί ποικιλοτρόπως με τα μαλλιά της, βάφοντάς τα ακόμα και μπλε.

Όταν χώρισαν οι γονείς της, η Isabella έμεινε μαζί με τον 52χρονο μπαμπά της και ακολούθησε τα βήματά του στην σαϊεντολογία.

Παρόλα αυτά, η πηγή αναφέρει ότι από τη μέρα που μετακόμισε στην Αγγλία, έχει εγκλιματιστεί πλήρως στη νέα της ζωή και έχει θεαθεί πολλές φορές σε εξόδους της μαζί με φίλους και συναδέλφους της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.