Ειδησεογραφικό site

Η Θεσσαλονίκη θα «πετάει» και με τη «Swiss»

50

Η Θεσσαλονίκη προστίθεται στα δρομολόγια της ελβετικής αεροπορικής εταιρείας Swiss αφού σύμφωνα με τη νέα στρατηγική της «Next-Generation Airline of Switzerland», εντάσσει στο χρονοδιάγραμμά της 22 νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ελβετικής αεροπορικής εταιρείας έχουν προγραμματιστεί ήδη δρομολόγια προς την Θεσσαλονίκη τα οποία θα πραγματοποιούνται καθόλη την διάρκεια της θερινής σεζόν, περίοδος όπου η ζήτηση θέσεων για διάφορους προορισμούς της χώρας είναι αισθητά αυξημένη.

Αναλυτικότερα οι πτήσεις για Νάπολι, Μπάρι, Μπιλμπάο, Πόρτο, Τουλούζ, Λειψία, Δρέσδη, Γκρατς, Γκέτεμποργκ, Ελσίνκι, Ρίγα, Κρακοβία, Λιουμπλιάνα, Σαράγεβο, Σόφια και Ζάγκρεμπ θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια όλου του έτους, ενώ προορισμοί, όπως η Θεσσαλονίκη, η Σμύρνη, το Παλέρμο, το Μπρίντιζι, η Μάλτα και το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλλα, θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παράλληλα, εβδομαδιαίες πτήσεις θα πραγματοποιούνται από αεροδρόμιο της Γενεύης, για Κέρκυρα και Ηράκλειο.

Ακόμη, η ελβετική αεροπορική εταιρεία σε συνεργασία με την θυγατρική της Edelweiss Air προγραμματίζει, το ερχόμενο καλοκαίρι, να δημιουργήσει αρκετές συνδέσεις με την Ελλάδα αφού θα πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις προς διάφορους ελκυστικούς προορισμούς της χώρας.

Έτσι προσφορά θέσεων θα υπάρχει καθόλη τη διάρκεια του ερχόμενου καλοκαιριού για Ηράκλειο, Κω,  Ρόδο, Σαντορίνη, τη Μύκονος και Κέρκυρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.