Ειδησεογραφικό site

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ήδη πρόεδρος της Βουλής, τουλάχιστον σε στεφάνι κηδείας

76

Σήμερα, ως γνωστόν κηδεύτηκε ο σπουδαίος καλλιτέχνης Ντέμης Ρούσσος!

Ωστόσο, ένα άτυχο συμβάν κάλλιστα μπορούσε να προκαλέσει θερμό κοινοβουλευτικό επεισόδιο μεταξύ του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά από  ολέθριο σφάλμα γραφείου κηδειών.

Ειδικότερα, στην κηδεία κατατέθηκε στεφάνι το οποίο ανέγραφε στην κορδέλα «Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Η φωτογραφία αμέσως αναπαράχθηκε σε διάφορα site με αποτέλεσμα ορισμένοι να σπεύσουν να επικρίνουν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με το σκεπτικό ότι πριν ακόμα αναλάβει καθήκοντα αυτοπαρουσιάζεται ως Πρόεδρος του Κοινοβουλίου.

Σημειώνεται ότι έως την 6η Φεβρουαρίου, όταν και θα γίνει η σχετική εκλογή, Πρόεδρος της Βουλής είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Όταν πληροφορήθηκαν το γεγονός συνεργάτες της κυρίας Κωνσταντοπούλου δήλωσαν έκπληξη και άγνοια. Το ίδιο και οι συνεργάτες του προέδρου που έσπευσαν να διαλευκάνουν την υπόθεση καθώς οι ίδιοι είχαν δώσει εντολή κατάθεσης στεφάνου.

Από την έρευνα διαπίστωσαν ότι ο εργολάβος του γραφείου κηδειών πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να αναγράψει το όνομα της κυρίας Κωνσταντοπούλου, θεωρώντας ότι είναι ήδη πρόεδρος. Εν μέσω μάλιστα της κηδείας, ο υπεύθυνος άλλαξε την κορδέλα και διόρθωσε το σφάλμα του!

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι το Γραφείο Τύπου της Βουλής εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «ο υπεύθυνος εργολάβος του γραφείου τελετών με δική του πρωτοβουλία, αδικαιολογήτως, άλλαξε την κορδέλα και αντέγραψε ως Πρόεδρο της Βουλής την κυρία Κωνσταντοπούλου . Κατόπιν επικοινωνίας μαζί του αναγνώρισε το λάθος του και προέβη σε αλλαγή του ονόματος στην κορδέλα κατά τη διάρκεια της τελετής. Τονίζουμε ότι για το περιστατικό ουδεμία γνώση και ως εκ τούτου ευθύνη φέρει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου»…

Τα σχόλια είναι κλειστά.