Ειδησεογραφικό site

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής βλέπει το DVD Χαϊκάλη

45

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής στην οποία θα προβληθεί το DVD Χαϊκάλη που παραδόθηκε στην επιτροπή το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη συνέντευξη τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις καταγγελίες του βουλευτή περί απόπειρας χρηματισμού του.

Στην αίθουσα έχει ήδη στηθεί προτζέκτορας προκειμένου να γίνει η προβολή του υλικού. Σύμφωνα με την βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρία-Κόλλια Τσαρουχά το dvd που έστειλε ο κ. Καμμένος στον πρόεδρο της Βουλής περιέχει οπτικό από την πρώτη συνάντηση του Παύλου Χαϊκάλη με τον υποτιθέμενο μεσάζοντα Γιώργο Αποστολόπουλο ενώ το ηχητικό είναι από τη δεύτερη συνάντηση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου!

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή αποφάσισε να στείλει αντίγραφα του DVD στους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής.

Θα συζητηθεί και το θέμα Βουδούρη-Παραστατίδη

Στην ίδια συνεδρίαση θα τεθεί και το θέμα που προέκυψε την Παρασκευή από την κοινή δήλωση των ανεξαρτήτων βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη με την οποία άφησαν να εννοηθεί ότι χρηματίστηκαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές που υπερψήφισαν για την υποψηφιότητα Δήμα.
Στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, πρόεδρος είναι ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης και συμμετέχουν ακόμα οι: Κυριάκος Βιρβιδάκης (ΝΔ), Βασίλειος – Νικόλαος Υψηλάντης (ΝΔ), Ευάγγελος Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), Παναγιώτης Ρήγας (ΠΑΣΟΚ), Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά (ΑΝΕΛ), Πολύβιος Ζησιμόπουλος (ΧΑ), Μαρία Ρεπούση
(ΔΗΜΑΡ), Σπύρος Χαλβατζής (ΚΚΕ) και ο Μάρκος Μπόλαρης (από τους ανεξάρτητους βουλευτές).

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.