Ειδησεογραφικό site

Η… επιστροφή του Καβαλιέρε θυμίζει εποχές «μπούνγκα-μπούνγκα»- Διακοπές Μπερλουσκόνι με Ρωσίδα καλλονή

37

 

Τις παλιές, καλές… στιγμές των «μπούνγκα-μπούνγκα» θυμίζουν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε ιταλικές ιστοσελίδες με πρωταγωνιστή τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά μίας αιθέριας Ρωσίδας.

Όπως γράφει η Corriere della Sera ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς ταξίδεψε στην Σαρδηνία όπου βρίσκεται και η περίφημη Βίλα Τσερτόζα, στην οποία έλαβαν χώρα όργια με πολλές καλλίπυγες νεαρές που φιλοδοξούσαν να αποκτήσουν χρήματα, σπίτια και μία θέση στον χώρο του θεάματος χάρη στις υπηρεσίες που προσέφεραν στον Μπερλουσκόνι.

Αυτή τη φορά, όμως, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας δεν περιορίστηκε στους τοίχους της βίλας, την οποία έχει θέσει προς πώληση, αλλά διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου αναβιώνει η κιτς αισθητική της δεκαετίας του 1980.

Από το πλευρό του δε θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του, Φραντσέσκα Πασκάλε, αλλά και καλοί του φίλοι, όπως ο παρουσιαστής Μπρούνο Βέσπα, ο οποίος είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο «Ρούμπι-γκέιτ», αλλά και ο αγαπημένος του τραγουδιστής με τον οποίο είχε συνεργαστεί για να κυκλοφορήσει δίσκος με ερωτικά τραγούδια.

Ο Μπερλουσκόνι, όμως, δε θα ήταν ο φλογερός (πρώην) Καβαλιέρε που όλοι γνωρίζουν αν δεν είχε στο πλευρό του και μία εξίσου ή και περισσότερο φλογερή γυναίκα -πέραν της συντρόφου του.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, λοιπόν, η ξανθιά που ποζάρει δίπλα του, «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Η νεαρή που υπογράφει στο Instagram ως «ΕλίναΜπελίνα» φωτογραφίζεται με χάρη και πλατύ χαμόγελο δίπλα στον 79χρονο πολιτικό, ο οποίος «απαντά» επίσης με ένα χαμόγελο.

Πώς θα μπορούσε να μην τον διακατέχει η ευθυμία όταν δίπλα του έχει μία πανύψηλη Ρωσίδα, η οποία δεν αφήνει πολλά στην φαντασία καθώς φορά ένα ημιδιάφανο δαντελωτό κορμάκι που αναδεικνύει το πλούσιο μπούστο της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Μία επίσκεψη δε, στο προφίλ της στον δημοφιλές ιστότοπο Instagram αποκαλύπτει πλήρως τις αναλογίες μοντέλου και τις υπόλοιπες φωτογραφίες της με τον ηγέτη της Φόρτζα Ιτάλια, αλλά και άλλες ανέμελες στιγμές σε ταξίδια της ανά τον κόσμο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.