Ειδησεογραφικό site

Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ είναι 7 μονάδες υποστηρίζει ο Καμμένος

100

Υπό το πρίσμα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνουν ανατροπή των μέχρι σήμερα δεδομένων και εμφανίζουν το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» να υπερβαίνει οριακά το όριο του 3% που απαιτείται για την είσοδο στη Βουλή ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος δίνει αυτή την ώρα διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο κ. Καμμένος που έχει επιχειρηματολογήσει ότι το κόμμα του είναι το «αναγκαίο καλό» αναμένεται να αναφερθεί στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη στάση που θα ακολουθήσουν οι ΑΝΕΛ στην επικείμενη επανέναρξη της διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους δανειστές, εφόσον το κόμμα του θα καταφέρει να εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή.

«Η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο κόμμα διευρύνεται. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ είναι 7 μονάδες» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην έναρξη της διακαναλικής συνέντευξης που παραχωρεί αυτή την ώρα. Διατυπώνοντας αυτή την άποψη, ο κ. Καμμένος ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν το κόμμα των ΑΝΕΛ προκειμένου να εισέλθουν στη Βουλή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.