Ειδησεογραφικό site

Η ατάκα του Μεϊμαράκη στον Άνθιμο: «Δεν θα πηγαίνεις μόνο στον…»

50

Στην ανάγκη συνεργασίας Πολιτείας και Εκκλησίας με διακριτούς ρόλους για το καλό όλων αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

«Ήρθα να πάρω την ευλογία σας, να εκπέμψω το μήνυμα ότι η Πολιτεία και η Εκκλησία μπορούν και πρέπει, έχοντας τους διακριτούς τους ρόλους, να συνεννοούνται, να συνεργάζονται, προς το καλό όλων, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε σελίδα, να βγούμε από την κρίση και να προχωρήσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ «θέλω να δείξω τον σεβασμό μας στο μεγάλο κοινωφελές έργο, το οποίο επιτελείται σε μια περίοδο πολύ μεγάλης κρίσης, που εσείς ανιδιοτελώς δίδετε φροντίδα και ανοίγετε την αγκαλιά σας σε ανθρώπους, οι οποίοι την έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη και που πολλές φορές η Πολιτεία δεν μπορεί να ανταποκριθεί, όπως πρέπει».

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Άνθιμος είπε, απευθυνόμενος στον κ. Μεϊμαράκη: «Ο Χριστός και η Παναγία και ο Άγιος Δημήτριος να είναι μαζί σας. Καλή επιτυχία και όλα ειρηνικά και ευλογημένα για την πατρίδα μας».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης στην αποψινή ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στις 8 το βράδυ, και ο Μητροπολίτης ανταποκρίθηκε θετικά, με τον κ. Μεϊμαράκη να σχολιάζει με νόημα: «Δεν θα πηγαίνεις μόνο στον Αλέξη (Τσίπρα)».

Τα σχόλια είναι κλειστά.