Ειδησεογραφικό site

Η αποθέωση των Πρωταθλητών Ευρώπης

40

Στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης έγινε μόνο η αρχή. Στους δρόμους της Βαρκελώνης δόθηκε η συνέχεια. Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε από το Βερολίνο και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της ενώ το πάρτι συνεχίστηκε στο «Καμπ Νου».

Ηταν αναμενόμενο. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και το τρεμπλ για τη σεζόν 2014-2015 σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της Μπαρτσελόνα, οι παίκτες αλλά και η τεχνική ηγεσία της οποίας αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Το ανοιχτό πούλμαν χρειάστηκε τουλάχιστον 1,5 ώρα να φτάσει μέχρι το γήπεδο αφού ο κόσμος ήθελε να χειροκροτήσει από κοντά τους θριαμβευτές του Βερολίνου. Οι παίκτες άλλο που δεν ήθελαν και φυσικά το χαρηκαν με την ψυχή τους πανηγυρίζοντας μαζί με τον κόσμο.

Η συνέχεια δόθηκε μέσα στο «Καμπ Νου» το οποίο φυσικά γέμισε. Ο Τσάβι μίλησε πρώτος «Το τρεμπλ είναι εδώ. Σας ευχαριστώ για όσα μου δώσατε, θα μου λείψετε πολύ», πρόλαβε να πει ο αρχηγός πριν οι συμπαίκτες του ορμήξουν να τον πάρουν αγκαλιά πριν καν ολοκληρώσει το λόγο του.

Την έκπληξη έκανε ο Λιονέλ Μέσι αφού σπάνια μιλάει. «Μετά από μια δύσκολη χρονιά πέρσι καταφέραμε να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας. Θέλατε το τρεμπλ; Ορίστε λοιπόν! Θα υπάρξει και συνέχεια. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον και κίνητρο. Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Καταλονία», είπε από μικροφώνου γνωρίζοντας την αποθέωση κι ακούγοντας ακόμη και τους συμπαίκτες του να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Σειρά πήρε ο Ντάνιελ Άλβες, ο οποίος βούρκωσε λέγοντας «Δεν ξέρω αν αυτό είναι το τέλος του ονείρου για μένα. Ήμουν και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Πάντα θα είμαι ένας από σας» ενώ οι δηλώσεις του Πικέ προκάλεσαν αίσθηση «Ευχαριστούμε όλο το τιμ, τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους και τον Κέβιν Ρολντάν. Αυτός τα άρχισε όλα», είπε. Ο Ρολντάν ήταν ο τραγουδιστής, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από το πάρτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, το βράδυ που η Ρεάλ γνώρισε τη συντριβή από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.