Ειδησεογραφικό site

Η απάντηση της δημάρχου Μυκόνου για την τραγωδία με τον 10χρονο: «Φαντάζομαι ότι για να είχε άδεια θα τηρούσε και τους κανόνες»

36

Μετά από την τραγωδία με το θάνατο ενός 10χρονου αγοριού στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου την ώρα που έκανε θαλάσσια σπορ η δήμαρχος του νησιού, Ειρήνη Γρυπάρη, κληθείσα να σχολιάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα έδωσε μία απαράδεκτη απάντηση.

«Υπήρχε άδεια για θαλάσσια σπορ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» και πρόσθεσε «όσο για τους κανόνες αρμόδιο είναι το λιμεναρχείο που μπορεί να εξετάσει όσα έχουν προκύψει. Φαντάζομαι ότι για να είχε άδεια θα τηρούσε και τους κανόνες» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Λυπάμαι πραγματικά που ένα 10χρονο παιδί που πήγε να χαρεί κάνοντας θαλάσσια σπορ και έχασε τη ζωή του. Εχει συγκλονιστεί όλη η κοινωνία της Μυκόνου», είπε και πρόσθεσε «δεν έχει ξανασυμβεί στο νησί μας να χάσει τη ζωή του ένα παιδί από τα θαλάσσια σπορ».

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγούνται σήμερα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου, γα τη χθεσινή τραγωδία που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καλό Λιβάδι Μυκόνου, όπου ένας 10χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, στη διάρκεια παιχνιδιού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.