Ειδησεογραφικό site

Η Αλέκα Παπαρήγα «βλέπει» τελικό Γερμανίας-Ολλανδίας

62

Λάτρης της «στρογγυλής θεάς» και κορυφαία… «προπονητής της εξέδρας» αποδεικνύεται η κυρία Αλέκα Παπαρήγα, η οποία έκανε μια λεπτομερή ανάλυση του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα Βραζιλίας-Γερμανίας στο περιστύλιο της Βουλής.

Η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, μιλώντας σε «πηγαδάκι» με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχολίασε: «Τι πράγμα ήταν αυτό ρε παιδιά;», αναφορικά με το εύρος του σκορ.

Και πρόσθεσε: «Άφησα για πέντε λεπτά την τηλεόραση και το 2-0 έγινε 5-0».

Σύμφωνα με την κυρία Παπαρήγα, το μυστικό του χθεσινού αγώνα ήταν η ομοιογένεια, εξηγώντας πως η 11άδα της Εθνικής Γερμανίας ήταν ο βασικός κορμός της Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη Βραζιλία οι παίκτες μαζεύτηκαν από τα πέρατα του κόσμου, δεκα ημέρες πριν από τις εκλογές.

«Δεν δένουν έτσι οι ομάδες» είπε, ενώ προέβλεψε ότι σήμερα η Ολλανδία θα περάσει την Αργεντινή και ο τελικός της Κυριακής θα έχει καθαρά ευρωπαϊκό χαρακτήρα.

Όταν μάλιστα κάποιος από τους ωτακουστές της ανάλυσης πρόλαβε να ψελλίσει κάτι για τον Μέσι, η Αλέκα δεν «μάσησε» και απάντησε αποστομωτικά: «Ε, είσαι άσχετος από μπάλα».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η πρωην γγ του Περισσού μιλά για το ποδόσφαιρο. Στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου «έχει τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση στο ξένο γήπεδο».

Η ίδια αποφεύγει να αποκαλύψει ποια ομάδα υποστηρίζει, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι με τον «Παναθηναϊκό» και την «Μπαρτσελόνα». Πάντως, προσφάτως δήλωσε ότι αποφεύγει να παρακολουθεί τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.