Ειδησεογραφικό site

Ηράκλειο: Οικιακή βοηθός με… αδυναμία στα κοσμήματα

41

Έβαζε «χέρι» στην κοσμηματοθήκη της εργοδότριάς της και πουλούσε τα πανάκριβα κοσμήματα σε ενεχυροδανειστήρια για ένα… κομμάτι ψωμί, μια 35χρονη Βουλγάρα η οποία δούλευε ως οικιακή βοηθός στο σπίτι μιας 49χρονης γυναίκας στην πόλη του Ηρακλείου!

Καιρό τώρα, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού διαπίστωνε πως «εξαφανίζονταν» λίγα- λίγα τα κοσμήματά της, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ! Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια και εξέφρασε την υποψία ότι πίσω από τις κλοπές κρυβόταν η αλλοδαπή που καθάριζε το σπίτι της. Πράγματι, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι της 35χρονης και βρήκαν μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Για τα υπόλοιπα, η Βουλγάρα παραδέχθηκε ότι τα είχε πουλήσει σε ενεχυροδανειστήρια έναντι συνολικού ποσού 860 ευρώ! Η «μακρυχέρα» αλλοδαπή δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για διακεκριμένη κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Ξάφρισε ένα σπίτι στην Θεσσαλονίκη και επιχείρησε να φύγει από τη χώρα με τη λεία της με προορισμό την πατρίδα της, μια 21χρονη Αλβανίδα που είχε κλέψει μετρητά ύψους  2.000 ευρώ! Όμως, η προσπάθειά της σταμάτησε στο φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής στη Φλώρινας, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι βρήκαν πάνω της τα κλεμμένα χρήματα. Η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.