Ειδησεογραφικό site

Ηράκλειο: Επιχείρηση για νεαρό που κρατούσε όμηρο την πρώην φίλη του

53

Λίγες ώρες κράτησε το θρίλερ με την ομηρία μιας νεαρής γυναίκας από τον πρώην φίλο της που τα έκανε γυαλιά- καρφιά στο σπίτι της στην περιοχή Μεσαμπελιές του Ηρακλείου, απειλώντας να την σκοτώσει και να αυτοκτονήσει! Ο 26χρονος δράστης, που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, συνελήφθη με επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και, ενδεχομένως, υπό την επήρεια ουσιών όταν εισέβαλε στο σπίτι και ακινητοποίησε την πρώην σύντροφό του με την οποία είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό, αλλά την πίεζε να επανασυνδεθούν. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τους συγγενείς της νεαρής κοπέλας απέκλεισαν την περιοχή στη συμβολή των οδών Ούλωφ Πάλμε και Χρυσοβαλάντου και κάλεσαν ασθενοφόρα για κάθε ενδεχόμενο.

Στις διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ήταν εκτός εαυτού και έσπαζε ό,τι έβρισκε μπροστά του. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησαν να τον πείσουν να αφήσει ελεύθερη την όμηρο, ωστόσο ήταν αδύνατο να συνεννοηθούν μαζί του καθώς τους απειλούσε ότι θα κόψει τις φλέβες του. Έτσι, αποφάσισαν να οργανώσουν επιχείρηση για τη σύλληψή του, η οποία είχε αίσιο τέλος. Ο 26χρονος κρατείται στην Ασφάλεια όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και ενδέχεται να εξεταστεί από ειδικούς για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.