Ειδησεογραφικό site

Ζωή κατά υπαλλήλων Βουλής: Δεν εργάζονται-Εργαζόμενοι: Βγάζαμε τις φωτοτυπίες που πήρε φεύγοντας

23

Νέα, άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ των υπάλληλων της βουλής και της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη λύση που έδωσε χθες ο Νίκος Βούτσης, ανανεώνοντας τις 43 από τις 45 συμβάσεις.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιτίθεται στους υπαλλήλους με αναρτήσεις της στο twitter, υποστηρίζοντας ότι θα πληρώνονται «άνθρωποι που δεν εργάσθηκαν στη Βουλή και ηθελημένα υπέσκαψαν τη λειτουργία της». Κατηγορεί τον διάδοχό της Νίκο Βούτση ότι αποζιμίωσε «τη φαυλότητα» και επιμένει: «Χαίρομαι που δεν νομιμοποίησα αυτό το χρόνιο αίσχος εις βάρος του Δημοσίου».

 

Υπάλληλοι Βουλής: Δεν εργάζονται αυτοί που η Ζωή ανάγκαζε να τους βγάζει φωτοτυπίες που πήρε μαζί της φεύγοντας;

Αυτά το Tweet εξόργισαν τον Σύλλογο των υπαλλήλων κα  αναμένεται η ανακοίνωση τους η οποία μεταξύ άλλων θα αναφέρει:

«Πως είναι δυνατόν να τολμά η κα. Κωνσταντοπούλου να λέει για τους υπαλλήλους που δεν δουλεύουν όταν τους υπάλληλους αυτούς τους χρησιμοποιούσε επί μήνες για να καλύπτει τις δραστηριότητες της, όταν  οι υπάλληλοι αυτοί εργάστηκαν νύχτα-μέρα για να τυπωθούν χιλιάδες αντίτυπα για το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, όταν οι εργαζόμενοι ήταν αυτοί έβγαζαν τις χιλιάδες φωτοτυπίες που πήρε μαζί της φεύγοντας».

Ο σύλλογος των Υπαλλήλων ευχαριστεί τον Νίκο Βούτση για τη λύση που έδωσε και που ταλάνιζε επί μήνες τους υπαλλήλους της Βουλή και είχε προκαλέσει δεκάδες αντιπαραθέσεις μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των συμβασιούχων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.