Ειδησεογραφικό site

Εύσημα από τον Ρέγκλινγκ στην ελληνική κυβέρνηση – Αυστηρό μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ από τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης

67

Στην παραδοχή πως η ελληνική κυβέρνηση έχει κατορθώσει πολλά, «περισσότερα απ’ όσα παραδέχονται πολλοί στη Γερμανία», προχώρησε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης Κλάους Ρένγκλινγκ.

Μιλώντας Die Welt τόνισε ότι οι μεταρρυθμίσεις έχουν φέρει αποτέλεσμα, καλώντας Ιταλία και Γερμανία «να πάρουν μαθήματα από την Ελλάδα» στον τομέα αυτό.

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα αναφέρθηκε στις τεράστιες προσπάθειες της Ελλάδας ως προς την δημοσιονομική εξυγίανση, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η χώρα μας «πρέπει να κάνει ακόμα πολλά, ώστε να μειωθούν οι φραγμοί που θέτει το ίδιο το κράτος για τις ιδιωτικές επενδύσεις.

Μάλιστα, δεν έλειψε και η αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο υπενθύμισε με νόημα πως «όποιος και να κυβερνά, οι στόχοι του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης θα εξακολουθούν να ισχύουν».

Διαβάστε ακόμα από tokarfi.gr: «Σταθμός» το Eurogroup της Δευτέρας – Τρέχουμε να προλάβουμε, με άγνωστο «Χ» το ΔΝΤ και το Βερολίνο

Τα σχόλια είναι κλειστά.