Ειδησεογραφικό site

Εφιαλτικό: Πιράνχας κατασπάραξαν κοριτσάκι (σκληρές εικόνες)

260

Ένα 6χρονο κορίτσι πέθανε μετά από την επίθεση από πιράνχας που έφαγαν τη σάρκα από τα πόδια της όταν το κανό που ήταν με τον παππού της και την γιαγιά της ανατράπηκε κατά τη διάρκεια καταιγίδας στη Βραζιλία.

Η κοπέλα, ονομάζεται Adrila Muniz όπως αναφέρθηκε από τον Βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Globo , καθώς ήταν μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά μέσα στη βάρκα κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών.
Οι δυσμενείς όμως καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή αναποδογύρισε την βάρκα που επέβαιναν πάνω και τα παιδιά βυθίστηκαν στο νερό στο Monte Alegre.

Τα υπόλοιπα παιδιά σώθηκαν από την γιαγιά, την κοπέλα όμως δεν την πρόλαβαν καθώς σε χρόνο ρεκόρ μέσα σε λίμνη αίματος ένα κοπάδι από ψάρια πιράνχας δεν άφησαν πολλά περιθώρια. Έτσι ούτε ο παππούς, αλλά ούτε και η μητέρα του κοριτσιού που ήταν μαζί της στην ίδια βάρκα δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Το κορίτσι απεικονίζεται σε εξαιρετικά τραγικές εικόνες σε διάφορα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ , αφού τα σαρκοφάγα ψάρια άφησαν μόνο τα κόκαλα στα κάτω άκρα της, κάτω από τους γοφούς της. Έτσι, τράβηξαν την κοπέλα από το νερό και την μετάφεραν στο νοσοκομείο στις 27 Ιανουαρίου. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η κοπέλα πέθανε στη ακαριαία.

Τέλος, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι σαρκοφάγες φυλές των ψαριών πιράνχας έχουν την φήμη ως των πιο άγριων αρπακτικών που ζουν στα νερά μέσα και γύρω από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου, όπως αναφέρει ο Independent

crianca1

crianca2

Independent piranchas 1

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.