Ειδησεογραφικό site

Ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το «νέο»

45

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

«Νέο» είναι να πηγαίνεις τον ΦΠΑ στην παιδεία (δηλαδή στο μέλλον των παιδιών μας) στο 23% ενώ είχες εναλλακτική επιλογή να αυξήσεις τους φόρους στο βοδινό κρέας ή τα τσιγάρα.
«Νέο» είναι ο 72χρονος υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, ο 74χρονος κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης, ο «μπαμπάς» Παππάς των 75 Μαϊων, ο 68χρονος Γιάννης Δραγασάκης, η κυρά Τασία Χριστοδουλοπούλου με τις …φρέσκες ιδέες. Όλη δηλαδή η …τηλεοπτική εθνική ομάδα του «φρέσκου» κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νέο» είναι η κατάργηση της αριστείας, η συνέχιση του μπάχαλου στα πανεπιστήμια, η ανομία στους χώρους σπουδών, οι αιώνιοι φοιτητές – φοιτητοπατέρες, ο γραμματέας Κορωνάκης που απέφυγε να πάει φαντάρος (όταν εμείς σαν μαλάκες πηγαίναμε), οι διορισμοί των κομματόσκυλων του ΣΥΡΙΖΑ στο Κράτος όταν η φυγή των πιο αξιόλογων παιδιών της πατρίδας (το περίφημο brain drain) συνεχίζεται αμείωτα.

«Νέο» είναι τον 21ο αιώνα να εξακολουθούν κάποιοι να πιστεύουν πως «το Μόσκοβο θα μας σώσει» όπως κάποιοι το πίστευαν το 1800, να διχάζουν το λαό με το ΟΧΙ και το ΝΑΙ και να εμποδίζουν τις ξένες επενδύσεις όπως στις Σκουριές αλλά και αλλού, όταν η χώρα έχει να επιδείξει ανεργία 65% στους νέους.

Το «νέο» είναι ανεπάγγελτα, ιδεοληπτικά παλικαράκια να αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση της χώρας δίχως ένα ένσημο στην πλάτη τους και διαρκώς να ζητούν τηλεοπτικές «συγγνώμες» για τις εγκληματικές ανεπάρκειες τους που κοστίζουν όμως capital controls,νέα Μνημόνια, καταστροφές στην οικονομία.

Το «νέο» είναι οι ύβρεις προς τους πολιτικούς αντιπάλους, το συνεχές ψεύδος και η μετέπειτα κωλοτούμπα α λα Κομανέτσι δίχως να υπάρξει μια συγγνώμη. Ένα «sorry» όπως συχνά λέει η νεολαία για την απρέπεια διαρκείας που συντελέστηκε και που χώρισε τον λαό – αδικαιολόγητα – σε καλούς και κακούς. Σε Μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Σε αντιστασιακούς (του κώλου όπως φάνηκε) και Γερμανοτσολιάδες.

Το»νέο» είναι να σε εγκαταλείπει η νεολαία του κόμματος σου όμως εσύ να εξακολουθείς να ευαγγελίζεσαι το «νέο».

Ε, με τόση «φρεσκάδα» και τόση ανανέωση, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας δικαιούνται μια ακόμη ευκαιρία. Αυτός δεν είπαμε πως είναι ο φορέας του «νέου»;

Αναδημοσίευση από protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.