Ειδησεογραφικό site

Ερωτικά τρίγωνα στη Βουλή

2.352

Ο πόλεμος που είχε ξεκινήσει πριν από δύο εβδομάδες ανάμεσα στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου και την 37χρονη επικοινωνιολόγο και πρώην σύζυγό του, Βάσω Παπαχαραλάμπους, έλαβε τέλος… με πολλές παράπλευρες απώλειες, αλλά και θύματα, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοια ολέθρια διαζύγια. Οι δυο τους ήρθαν σε δικαστικό συμβιβασμό την προηγούμενη Παρασκευή, στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου ο δικαστής όρισε το ύψος της διατροφής, την επιμέλεια των παιδιών και όλες τις λεπτομέρειες που απαιτείται να τακτοποιηθούν σε μια αντιδικία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάποτε ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν και έφεραν, ως καρπό του έρωτά τους, στον κόσμο δύο υπέροχα παιδιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όλα όσα εκτυλίχθηκαν στο δικαστήριο μοιάζουν με σενάριο από σαπουνόπερα, ενώ κάποιοι που ήταν παρόντες χαρακτήρισαν την υπόθεση «Κράμερ εναντίον Κράμερ».

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους με πόση ευκολία συναίνεσε η Βάσω Παπαχαραλάμπους στο τελικό ποσό της διατροφής που θα λαμβάνει κάθε μήνα από τον πρώην σύζυγό της, πέφτοντας στα 1.100 ευρω από τα 4.000 που είχε αρχικά ζητήσει. Εντύπωση επίσης προκάλεσαν και τα SMS που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας τον Θ. Οικονόμου τρελά ερωτευμένο με τη βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Κατερίνα Μάρκου, αναφέροντας σχετικά με αυτά πως «δεν μπορεί να μείνει λεπτό μακριά της».

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Οι δύο αντίδικοι έχουν ανταλλάξει πολλά SMS που καταδεικνύουν το πολεμικό κλίμα που υπήρχε ανάμεσά τους. Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, σε στενούς του συνεργάτες ο κ. Οικονόμου, η πρώην σύζυγός του συνήθιζε να τον αποκαλεί στα μηνύματα που του έστελνε «Καραγκιοζάκο της επαρχίας…», ενώ σε άλλο οργισμένο μήνυμά της έγραφε «Επαρχιωτάκο, είμαι πάρα πολλή για σένα…». Σε κάποια άλλη στιγμή έντασης, που δεν μπορούσε να τον πείσει να επιστρέψει κοντά της, έγραφε: «Τέλος. Σ’ το λέω για να μην πεις ότι δεν σ’ το είπα. Δεν θα υπάρχει τρύπα να κρυφτείς…». Σύμφωνα με το περιβάλλον του Θ. Οικονόμου, εκτός από τον ίδιο, λεκτική βία αλλά και επιθέσεις έχουν δεχτεί και μέλη της οικογένειάς του… γεγονός που ο πρώην βουλευτής χαρακτηρίζει ως παράπλευρη απώλεια ενός δύσκολου χωρισμού.

Να πάρουμε, όμως, την υπόθεση από την αρχή. Στη 40 σελίδων δικογραφία που κατέθεσε η Β. Παπαχαραλάμπους, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα και αναλύθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα, υπάρχουν και κάποιες σελίδες που δεν έχουν αναφερθεί και αποκαλύπτουν πως η πρώην σύζυγος του Θ. Οικονόμου είχε υψηλές απαιτήσεις. Ενα δείγμα από τα όσα αντικείμενα καταγράφονται στη δικογραφία και απαίτησε να λάβει είναι: ένα καλάθι αχρήστων, μια τηλεφωνική συσκευή, μια σιδερώστρα, δύο κουρτίνες ριγέ, μία σκούπα χειρός, ένα συνθετικό πάπλωμα, δύο χαλιά-διάδρομοι, δύο χαλάκια μπάνιου, τρία ράφια τοίχου, ένα κρεβάτι διπλό, έναν καθρέφτη τοίχου, έναν μεταλλικό απορροφητήρα, δώδεκα πιάτα φαγητού, έναν ξύλινο πάγκο και άλλα, τα οποία είχε αποκτήσει ο κ. Οικονόμου προ γάμου.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Επίσης, στη δικογραφία δεν αναφέρεται ότι τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού ήρθαν στον κόσμο μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, οι οποίες, σύμφωνα με φιλικά πρόσωπα, λέγεται ότι οδήγησαν και το ζευγάρι στην αποξένωση.
Τα παιδιά γεννήθηκαν πριν από 8 μήνες και, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στη δικογραφία η Β. Παπαχαραλάμπους, ο κ. Οικονόμου της είχε δηλώσει: «Δεν ξέρω πώς να βάλω τα παιδιά στη ζωή μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην βουλευτή, αυτό που τώρα ισχυρίζεται είναι πως «δεν ξέρει πότε θα βλέπει τα παιδιά του και εάν θα του τα δίνει», καθώς μέχρι στιγμής του έχει αρνηθεί οποιαδήποτε επαφή μαζί τους και αναμένει να τα δει με αγωνία.
Πηγές της εφημερίδας μας αναφέρουν ότι η επικοινωνιολόγος δεν είναι άνεργη στην παρούσα φάση της ζωής της, ούτε υπήρξε ποτέ, αλλά έχει άδεια, καθώς διανύει την περίοδο της λοχείας, και σύντομα, στα μέσα αυτού του μήνα, θα επιστρέψει στην εταιρεία όπου εργάζεται, στο τμήμα Επικοινωνίας, με μηνιαίες απολαβές 1.200 ευρώ. Σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον του Θ. Οικονόμου, εκείνος τη βοήθησε να πάρει τη θέση που κατέχει στη μία και μοναδική εργασία που έχει δουλέψει ως επικοινωνιολόγος η Β. Παπαχαραλάμπους.

Κ. Μάρκου: «Δεν ευθύνομαι για τον χωρισμό»

Η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Κ. Μάρκου, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», είναι πολύ θορυβημένη με την εμπλοκή του ονόματός της στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους. Μιλώντας με συναδέλφους της, που καθημερινά της εκφράζουν την αντίθεσή τους στην έκθεσή της και την τροπή που πήρε η υπόθεση, δηλώνει: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με όλα αυτά, δεν εμπλέκομαι πουθενά και δεν ευθύνομαι για τον χωρισμό του Θ. Οικονόμου με την Β. Παπαχαραλάμπους. Είμαι πολύ στεναχωρημένη και εγώ και οι δικοί μου. Λυπάμαι που δύο άνθρωποι φτάνουν να λύνουν τις διαφορές τους με τέτοιο τρόπο». Αναφερόμενη στον πρώην βουλευτή Θ. Οικονόμου λέει: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Η γνωριμία μας έγινε πολύ μετά τη διάσταση που είχε επέλθει ανάμεσα στα δύο πρόσωπα…».

Πηγή: Παραπολιτικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.