Ειδησεογραφικό site

«Ερυθρόλευκος» για δυο χρόνια ο Καμπιάσο! Αποθεωτική υποδοχή στο Λιμάνι (ΦΩΤΟ)

56

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο είναι πλέον παίκτης του Θρύλου. Μετά την μεσημεριανή του άφιξη στην χώρα μας ο Αργεντίνος άσος πέρασε στο Metropolitan τα απαιτούμενα ιατρικά τεστ ενώ επρόκειτο να ξεναγηθεί και στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο αρχικά ήταν να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 19:00, ωστόσο αυτό συνέβη αρκετή ώρα μετά και πιο συγκεκριμένα στις 20:42. Ο κόσμος που είχε κατακλύσει τα γραφεία της ομάδας με την άφιξή του άρχισε να φωνάζει συνθήματα και τραγούδια για να τον αποθεώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επικράτησε το… αδιαχώρητο με τον Καμπιάσο να ζει μοναδικές στιγμές. Τον παίκτη στα γραφεία υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος με τον έμπειρο άσο να δείχνει εντυπωσιασμένος απ’ όλα όσα βίωνε. Στον Ολυμπιακό άλλωστε ήθελαν εξαρχής να του κάνουν μία παρουσίαση αλά Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Καμπιάσο έκλεισε ως γνωστόν για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ.

Στις 21:18 ο έμπειρος άσος βγήκε να φωτογραφηθεί με την φανέλα του Ολυμπιακού και το κασκόλ της ομάδας για να γίνει ξανά αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς του συλλόγου, που έδειξαν το τι σημαίνει υποδοχή. Περίπου στις 22:00 ο Καμπιάσο αναχώρησε από τα γραφεία της ομάδας του Ολυμπιακού, με τον κόσμο να φωνάζει ξανά για λογαριασμό του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.