Ειδησεογραφικό site

Εποχή Ρανιέρι στην Εθνική ομάδα

258

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι και επισήμως πια ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ανδρών, καθώς σήμερα υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπως επίσης και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που αποτελεί την έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά είχα καλή αίσθηση από την πρώτη στιγμή που συνάντησα τον πρόεδρο. Ήξερα την Ελλάδα και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη λύση. Μου άρεσε η μαχητικότητα και το πνεύμα της Ελλάδας στο Μουντιάλ. Παρακολούθησα όλη την πορεία της φυσικά, η οποία ήταν πολύ καλή» δήλωσε ο κ. Ρανιέρι.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα προκριματικά του Euro στη Γαλλία. Το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της ομάδας αυτής δεν πρόκειται να το αλλάξω, αλλά θα αξιολογήσω τους παίκτες και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου. Μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί απόφαση για να έχω κάποιον Έλληνα συνεργάτη» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, υπογράμμισε: «Θεωρώ μεγάλη τιμή το γεγονός πως ένας προπονητής σαν τον Κλαούντιο Ρανιέρι αναλαμβάνει τις τύχες της Εθνικής από εδώ και πέρα κι εμείς σαν ΕΠΟ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε το έργο του κ. Ρανιέρι. Ελπίζουμε να ανέβουμε επίπεδο και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών».

Τα σχόλια είναι κλειστά.