Ειδησεογραφικό site

Επιθέσεις υπουργών εναντίον Πανούση – Οι αστυνομικές ιστορίες και τα μυθιστορήματα

32

Στη γραμμή που έχει ήδη δώσει η κυβέρνηση για το θέμα Πανούση κινούνται οι υπουργοί. Χωρίς κανείς να δώσει απαντήσεις βγαίνουν και επιτίθενται στον πρώην υπουργό, προσπαθώντας να υποβαθμίσουν το μείζον θέμα που έχει προκύψει από τις αποκαλύψεις του κ. Πανούση.

Σήμερα, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σε ερώτηση δημογράφων κατά πόσον έχουν βάση οι καταγγελίες Πανούση, δήλωσε: «Γράφει ένα μυθιστόρημα και εχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο».

Για το ίδια θέμα, η αν. υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημείωσε ότι η πολιτική της άποψη είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός.

‘Οταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές , ανέφερε η κ. Αναγνωστοπούλου, για να προσθέσει ότι είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η δικαιοσύνη.

«Αστυνομικές ιστορίες» ήταν το σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα, όταν προσερχόμενος στη Βουλή για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις καταγγελίες του Γ. Πανούση.

Από την πλευρά του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 Fm τόνισε για τις καταγγελίες Πανούση: «Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Θεωρώ το χειρισμό μη σοβαρό, μου κάνει εντύπωση η συγκυρία στην οποία βγαίνουνε αυτά, είναι μια ούτως ή άλλως αντικειμενικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα. Δεν ξέρω επιπολαιότητα είναι, σκοπιμότητα είναι, ανευθυνότητα είναι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Δεν μπορεί ένας πρώην υπουργός, ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός, ο προϊστάμενος της ΕΥΠ να βγαίνει και να μιλάει με τον τρόπο που μιλάει».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.