Ειδησεογραφικό site

Επιβάτης αεροσκάφους καταγράφει υπάλληλο να στερεώνει τον κινητήρα αεροπλάνου με… ταινία! (ΦΩΤΟ)

25

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε επιβάτης αεροπλάνου όταν από το παράθυρο είδε έναν υπάλληλο του αεροδρομίου να στερεώνει με ταινία το κέλυφος του αεροσκάφους στο οποίο είχε μόλις επιβιβαστεί.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε και έγινε viral στο Reddit με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι δεν είναι μια απλή μονωτική ταινία αλλά μια ειδική ταινία που χρησιμοποιείται ευρέως σε ανάλογες περιπτώσεις για γρήγορες επιδιορθώσεις μικρών προβλημάτων.

Αυτό βέβαια δεν μπορούσε να το γνωρίζει ο επιβάτης ο οποίος είδε έναν άνδρα με το χαρακτηριστικό φοσφωριζέ γιλέκο να σκαρφαλώνει στον κινητήρα και απλά να κολλάει μια ταινία.

Το συγκεκριμένο είδος ταινίας πάντως έχει την ιδιότητα να αντέχει και στις υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια πτήσεων εξ ου και η ονομασία της «speed tape» (ταινία ταχύτητας).

Όπως εξήγησε ένας από τους χρήστες του Reddit που σχολίασε την επίμαχη ανάρτηση χωρίς αυτού του είδους την ταινία ο αέρας μπορεί να μπει στον κινητήρα, να προκαλέσει αναταράξεις ή να επηρεάσει την ισορροπία του κινητήρα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.