Ειδησεογραφικό site

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για τα σποτάκια: «Μένουμε άναυδοι με την υποκρισία και την κοροϊδία»

76

Επίθεση εναντίον της ΝΔ για τα προεκλογικά διαφημιστικά της σποτ, εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, σε ένα ακόμη επεισόδιο των δύσκολων ισορροπιών εντός της συγκυβέρνησης.

Ο Δημήτρης Καρύδης μάλιστα κάνει λόγο για «υποκρισία, παραπλάνηση και κοροϊδία» από την πλευρά της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα social media, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

«Βλέπουμε τα σποτάκια της ΝΔ και μένουμε άναυδοι με την υποκρισία, την παραπλάνηση και την κοροϊδία. Προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι όλα τελικά έγιναν από τότε που ανέλαβε Πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς.

» Προφανώς, είναι ένα μεγάλο ψέμα. Το ότι έχουμε σήμερα πρωτογενές πλεόνασμα οφείλεται κατά 80% στις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στις θυσίες του ελληνικού λαού μέχρι το 2012. Τότε η ΝΔ μιλούσε για «πολιτική εξαπάτηση», «ολέθριο σφάλμα», παρουσίαζε «Ζάππεια», τροφοδοτούσε την ακραία πόλωση και οργάνωνε τους «αγανακτισμένους».

» Το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε μια συνεπή και σταθερή πορεία για τη σωτηρία της χώρας. Παρότι «ματώσαμε» ως παράταξη, θέλαμε και θέλουμε τη συνεργασία και την ενότητα των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων.

» Από εδώ και πέρα, το κύριο μέλημά μας είναι να αφήσουμε πίσω τα μνημόνια και την κρίση. Να έρθει γρήγορα η ανάπτυξη, να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή.

» Για να γίνουν αυτά πράξη πρέπει να διαφυλαχθεί η σταθερότητα της χώρας, να ενισχυθεί η Κεντροαριστερά της ευθύνης και η συναίνεση.

» Λέμε ένα μεγάλο όχι στο διχασμό, στον «δεξιό» και «αριστερό» λαϊκισμό, στην οπισθοδρόμηση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.