Ειδησεογραφικό site

Επίθεση Θεοδωράκη στην κυβέρνηση – Η χώρα πάει σε εκλογές διαλυμένη

54

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα σε εκλογές διαλυμένη καθώς η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι είναι ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές φυλακές και άδεια ταμεία εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του αφού όπως είπε μπορούσε να κυβερνήσει από τη στιγμή που τα κόμματα της αντιπολίτευσης έδιναν την ανοχή τους.Κατά τον κ. Θεοδωράκη οι εκλογές θα έπρεπε να διεξαχθούν με εναν νεο εκλογικό νομό, με μικρότερες περιφέρειες και χωρίς το μπόνους το 50 εδρών.«Εκλογές το συντομότερο δυνατόν αλλά με σεβασμό στο Σύνταγμα» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

Σχετικά με το τι θα κάνει το Ποτάμι τη διερευνητική εντολή ανέφερε ότι το Σύνταγμα είναι σεβαστό και θα πρέπει όταν παίρνει ένα κόμμα εντολή να προσπαθήσει να την εξαντλήσει.

Όσον αφορά το Ποτάμι τόνισε ότι θα γίνει εκφραστής της σιωπηλής Ελλάδας που δεν θέλει να βλέπει να κυβερνιέται από άεργους ή συγγενείς και φύλους πολιτικών αρχηγών.

Τάχθηκε υπερ των κυβερνήσεων συνεργασίας λέγοντας ότι η χώρα έχει τόσο μεγάλα προβλήματα που δεν αντέχει ένα μόνο κόμμα.

«Ο λαός έχει καταλάβει ότι τα ψέματα και οι υποσχέσεις που ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα είναι πολλά» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης οριοθετόντας ότι «στόχος μας είναι το Ποτάμι να καθορίσει την επόμενη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση λογικής με ευρωπαϊκό προσανατολισμό με ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν».

«Γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε καμία διάθεση να λύσει κανένα πρόβλημα. Η διάθεσή της ήταν να περνάει ο χρόνος να διορίζει παιδιά και να λύνει η κοινωνία τα προβλήματα. Αυτό δεν είναι πολιτική».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.