Ειδησεογραφικό site

Επίθεση Βενιζέλου: Ο Τσίπρας δεν είναι Ζαν ντ’ Αρκ να ακούει φωνές

26

Επίθεση στον πρωθυπουργό για τον οποίο είπε ότι «δεν είναι Ζαν ντ΄ Αρκ να ακούει φωνές» μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις της Κυριακής εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις δηλώσεις του κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας έχει εντολή από τον ελληνικό λαό και πρέπει να την τιμήσει και τόνισε ότι «την Κυριακή φάνηκαν τα ψέμματα και οι μύθοι του χαμένου 5μηνου, φάνηκε ποσό κούφιες ήταν οι δημαγωγίες βλάπτοντας τη χώρα». Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε, δε, τον πρωθυπουργό ότι  μένει τώρα με το αγαπημένο επιχείρημά του που είναι  η απειλή της αυτοκτονίας της χώρας, λέγοντας  ότι «θα έχει και παράπλευρες επιπτώσεις στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη». «Αυτό το επιχείρημα δεν θα έχει αποτέλεσμα», τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι «ελπίζω η διαπραγματεύση να  συνεχίζεται, ελπίζω ότι ο κ. Τσιπρας έχει κάτι στο μυαλό του».

Στο ίδιο μήκος κύμματος και η Φώφη Γεννηματά η οποία έκανε λόγο για κρίσιμες στιγμές που ζει η χώρα προσθέτοντας «ελπίζω να μη γίνουν δραματικές». «Ο πρωθυπουργός πρέπει να διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή σε ΕΕ και Ευρωζώνη» τόνισε η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι η διαπραγματεύση ξεπερνά τα όρια ενός πρωθυπουργού ή μίας κυβέρνησης. Τόνισε δε από το 2012 το ΠΑΣΟΚ προτείνει το σχηματισμό ομάδας διαπραγμάτευσης και πιστεύει πως ακόμα και τώρα την ύστατη ώρα θα πρέπει να σχηματιστεί ένα εθνικό πλαίσιο για την τελική διαπραγματεύση, για το καλό κάθε Έλληνα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.