Ειδησεογραφικό site

Εξαφάνιση-θρίλερ 58χρονης μέσα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου – Αγνοείται από τις 7 Σεπτεμβρίου

31

Η 58χρονη αγνοούμενη, εξαφανίστηκε ως «δια μαγείας» από το αεροδρόμιο ενώ συνοδευόταν από τον οικογενειακό της φίλο με τον οποίο ξεκίνησαν από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο του Ηράκλειου προκειμένου να πετάξει με πτήση τσάρτερ για την Πολωνία.

Η 58χρονη αποφάσισε να ταξιδέψει από το κρητικό αεροδρόμιο γιατί το κόστος του ταξιδιού ήταν πολύ μικρότερο σε σχέση με το αντίστοιχο του  «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, η 58χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία, ο οικογενειακός της φίλος της είπε να περιμένει να πάει για λίγο στην τουαλέτα ενώ εκείνος κατευθύνθηκε να τσεκάρει το εισιτήριο της.

Όταν όμως εκείνος επέστρεψε από το τσεκ, η Danuta δεν βρισκόταν πουθενά.

Σύμφωνα με την κόρη της η Danuta την είχε επισκεφτεί στην Αθήνα προκειμένου να δει τα δύο εγγονάκια της που της είχαν λείψει και να περάσει μαζί τους λίγες μέρες χαράς.

Ο συνοδός της τονίζει πως όταν η 58χρονη εξαφανίστηκε δεν είχε μαζί της ούτε την κάρτα επιβίβασης, ούτε χρήματα κρατούσε μόνο το σακβουαγιάζ της.

Περίεργο είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί του αεροδρομίου του Ηρακλείου είπαν στην κόρη της πως η μητέρα της επιβιβάστηκε κανονικά σε πτήση αεροπορικής εταιρίας.

Η κόρη όμως διερωτάται μέχρι και σήμερα πως είναι δυνατόν να επιβιβαστεί η μητέρα της σε αεροπλάνο χωρίς κάρτα επιβίβασης;

Η Ανέτα με τρομερή αγωνία επικοινώνησε με την αστυνομία του αεροδρομίου του Βρότσλαφ και της είπαν πως η μητέρα της δεν αποβιβάστηκε. Τρελή από φόβο το ίδιο βράδυ κιόλας έφυγε για την Πολωνία. Η απάντηση που έλαβε όμως από τις αρχές ήταν πάλι η ίδια. Η μητέρα της δεν είχε ταξιδέψει ποτέ για την Πολωνία.

Από τότε η κόρη της και ο συνοδός της έχουν ξεκινήσει να αναζητούν την 58χρονη γυναίκα.

To protothema.gr επικοινώνησε με την κόρη της αγνοούμενης όπου υπογράμμισε ότι η υπόθεση μοιάζει σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. «Βρισκόμαστε στην Κρήτη και ψάχνουμε. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα, έχουν περάσει τόσες πολλές μέρες και έχουμε αρχίσει να φοβόμαστε. Έχουμε ψάξει παντού και δεν υπάρχει ούτε ένα σημάδι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη; Δεν μπορεί να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Παρακαλώ τους πάντες όποιος είδε το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί μου μήπως βρω μια άκρη για το που βρίσκεται η μητέρα μου. Το κινητό της μητέρα μου δυστυχώς είναι συνέχεια κλειστό».

Η κόρη της εξαφανισθείσας απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τη μητέρα της να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο 6941488748 ή στο τηλέφωνο του Αρτούρο Κέσλερ 6907470194.

Τα σχόλια είναι κλειστά.