Ειδησεογραφικό site

Εν αναμονή του πορίσματος για τον Μένη Κουμανταρέα

30

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του σπουδαίου πεζογράφου, Μένη Κουμανταρέα, αναμένεται να φωτίσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, αλλά και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την ταυτοποίηση δαχτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού που περισυνελέγησαν στο σπίτι του θύματος.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που διερευνούν την υπόθεση, αναζητούν το δράστη στο κοινωνικό περιβάλλον του συγγραφέα και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στις κλήσεις που έκανε και δέχθηκε με το κινητό του τηλέφωνο το θύμα.

Το θύμα έφερε εκδορές και τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ενώ το σπίτι δεν έφερε, εξωτερικά, ίχνη παραβίασης, ωστόσο η εικόνα στο εσωτερικό του προδίδει ότι κάποιος ή κάποιοι είχαν ψάξει το χώρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο συγγραφέας βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα κοντά στην πόρτα, ενώ δίπλα στο πτώμα του υπήρχε και ένα μαξιλάρι.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου. Τίποτε ωστόσο δεν είναι βέβαιο αν δεν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο Μένης Κουμανταρέας βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου στο διαμέρισμά του, επί της οδού Ζακύνθου 3, στην Κυψέλη, σκορπίζοντας θλίψη στον πνευματικό κόσμο της χώρας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.