Ειδησεογραφικό site

Ενθουσιασμός για Μαρινάκη στη λαϊκή αγορά της Καλλίπολης- Πρωτόγνωρες στιγμές για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού

199

Πρωτόγνωρες στιγμές εκτιλύχθηκαν σήμερα το πρωί στη Λαική Αγορά της Καλλίπολης όταν εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής», Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Θρύλου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο, ο οποίος τον αγκάλιαζε και του έσφιγγε το χέρι, λέγοντάς του: «Πρόεδρε προχώρα είμαστε μαζί σου».

Ήταν τέτοια η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που επικράτησε ένας «μικρός πανικός» στην Καλλίπολη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φιλικός και ευδιάθετος, συζήτησε αρκετή ώρα για τα προβλήματα της περιοχής, με τον κόσμο να του εκφράζει την αμέριστη στήριξή του, στην υποψηφιότητά του.

Μάλιστα μετά από πρόσκληση κάθισε και σε ένα παραδοσιακό καφενείο, όπου συζήτησε με τους πειραιώτες. Τα θέματα που ανέδειξαν, ήταν τα προβληματα καθημερινότητας, αλλά και το «καυτό» θέμα της ανεργίας που μαστίζει τους πειραιώτες.

Η εκδήλωση αγάπης στον Βαγγέλη Μαρινάκη δείχνει το γκελ που έχει στους πειραιώτες, σε μια εποχή που οι πολιτικοί, υποψήφιοι και μη, φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς τους.

Η διεισδυτικότητα της συμμετοχής Μαρινάκη δείχνει την ανάγκη που νιώθει ο κόσμος να στηρίξει επιτυχημένα πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με το κομματικό κατεστημένο.

MARINAKISLAIKI KALLIPOLI1

MARINAKISLAIKI KALLIPOLI2

MARINAKISLAIKI KALLIPOLI3

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.