Ειδησεογραφικό site

Ενα βήμα πιο κοντά ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ-Επισημοποιείται το «φλερτ»

44

Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, με θέμα τους νέους όρους δόμησης στον αιγιαλό, πρόκειται να παρευρεθούν δύο εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Αριστεράς, επισημοποιώντας έτσι το «φλερτ» με την Κουμουνδούρου.

Στην κατεύθυνση αυτή, η Αγίου Κωνσταντίνου ανακοίνωσε χθες τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα στις σχετικές διαβουλεύσεις (Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Δημήτρης Αναγνωστάκης και Στέφανος Μανίκας), ενώ παράλληλα αποφάσισε να λάβει μέρος με δύο αντιπροσώπους στο κάλεσμα για συζήτηση και συντονισμό δράσης που απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία των αιγιαλών. Συγκεκριμένα, θα παραστούν και θα μιλήσουν οι Θράσος Φωτεινός ως υπεύθυνος Οικολογίας και Περιβάλλοντος και πιθανότατα η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νίκη Φούντα.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας σε ερώτηση για το εάν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»: «Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και τη ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τις δικές τους επεξεργασίες και τη δική τους διακριτή πολιτική παρουσία και οντότητα». «Το κάλεσμα που έχουμε κάνει προφανώς αφορά και τη ΔΗΜΑΡ», πρόσθεσε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.