Ειδησεογραφικό site

Βαρουφάκη, πήρε τηλέφωνο ο Ταμτάκος, θέλει το πουκάμισό του πίσω – Η εμφάνιση αλά… Datsun του τέως ΥΠΟΙΚ στη Βουλή

236

 

Μπορεί να διέλυσε την ελληνική οικονομία, να έφερε τη χώρα στα πρόθυρα του Grexit και να υπονόμευσε τη διαπραγμάτευση, αποκαλύπτοντας το σχέδιο του για υποκλοπή ΑΦΜ και δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος, ωστόσο ο Γιάνης Βαρουφάκης εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Κάπως έτσι, εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή με ένα ροζ λαχούρι πουκάμισο θυμίζοντας τον συμπαθέστατο Ρομά… Ταμτάκο πρωταγωνιστή ελληνικών ταινιών της περασμένης 30ετίας που ασφαλώς δεν ταιριάζει σε μια κοινοβουλευτική παρουσία. Ως φυσικό επάκολουθο, κατάφερε πάλι να συζητάνε όλοι γι’ αυτόν, όπως άλλωστε του αρέσει τόσο πολύ…

Πιο συγκεκριμένα, ο τέως ΥΠΟΙΚ «έριξε» το Twitter. Όχι με τα επιτεύγματά του, όχι για την πολιτική του, αλλά -για τι άλλο- για το πουκάμισό του.

Ο τέως υπουργός Οικονομικών, που τόσο έχει συζητηθεί για τα πουκάμισα που επιλέγει να φοράει -ειδικά όταν με την ιδιότητα του υπουργού ταξίδευε στις Βρυξέλλες, εμφανίστηκε σήμερα (εγκαταλείποντας για λίγο την αγαπημένη του Αίγινα) στη Βουλή. Ο ίδιος δεν ήπιε το πρωινό του καφεδάκι στην πισίνα της βίλας, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, αλλά στο καφενείο της Βουλής, με χαλαρή κουβεντούλα.

Ωστόσο, ακόμη πιο παράδοξο, και από την ίδια του την παρουσία, ήταν το πουκάμισο που επέλεξε. Ντυμένος στα ροζ, με ένα πουκάμισο όλο λαχούρια, έδωσε πολλή τροφή στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

«Δηλαδή άνοιξε την ντουλάπα του το πρωί, βλέπει το πουκάμισο και λέει καλέ πού ήσουν κρυμμένο τόσο καιρό, εσένα θα βάλω;» αναρωτιέται ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος σημειώνει: «Θα σκαρφαλώσει ο Γλέζος πάνω στο Βαρουφάκη να του κατεβάσει το πουκάμισο». «O Βαρουφάκης δεν είναι ο κλασσικός μ@λ@κας. Είναι τρέντυ μαλάκας» σχολίασε κάποιος άλλος.

Για ακόμη μία φορά χρήστες του Facebook και του Twitter αποκάλυψαν την οξυδέρκειά τους και το χιούμορ που αντιμετωπίζουν τους πολιτικούς στην Ελλάδα. Το πουκάμισο το… ροζ ο Νταλάρας δεν το έχει τραγουδήσει ακόμη, όμως σίγουρα η έμπνευση που κυρίεσε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων ήταν παροιμιώδης.

«Έβαλα ένα άσπρο πουκάμισο, μπήκα βράδυ στην πινακοθήκη της Βιέννης και κυλιστηκα σε έναν Κλιμτ» γράφει κάποιος για να σχολιάσει κάποιος άλλος: «Σύμφωνα μ’έναν μύθο,στη ντουλάπα του Βαρουφάκη υπάρχει ένα πουκάμισο τόσο ισχυρό που αν χρησιμοποιηθεί θα επιφέρει το τέλος του καπιταλισμού».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.