Ειδησεογραφικό site

Ελένη Μενεγάκη: «Προσπαθώ να θυμηθώ αν είχα κάνει “κρεβάτι” στο γάμο μου»

60

 

Με κέφια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη και αρχικά θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το σύζυγο της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, Νικόλα Φαράκλα, για την άμεση δημιουργία των προσκλήσεων που ήθελε για το πάρτι των δύο κοριτσιών της.

«Παρόλα αυτά που περνάει δίπλα σε μία έγκυο, γιατί όταν είσαι σε αυτή τη φάση, γενικώς είσαι κάπως, οι ορμόνες σου βγαίνουν. Πάντως, ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης και γρήγορος», είπε η παρουσιάστρια, χαρακτηρίζοντας για πρώτη φορά τον εαυτό της ως «έγκυο».
Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στον γάμο, τόσο της Ελένης Μενεγάκη, όσο και των υπολοίπων συνεργατών της εκπομπής, αλλά και στα έθιμα που τηρήθηκαν, με αφορμή το baby-shower της Υβόννης Μπόσνιακ.

«Προσπαθώ να θυμηθώ αν είχα κάνει “κρεβάτι”. Έχω κάνει ρε Ελένη (σ.σ. Γελαλή); Θυμήσου λίγο και πες μου. Ο Σταύρος λέει ότι είχα κάνει; Δε το θυμάμαι. Πάνε πάρα πολλά χρόνια. Θυμάμαι όμως στο παπούτσι, είχα γράψει διάφορα ονόματα από πίσω και σβήστηκε ένα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, δείχνοντας εμφανώς να μην έχει συγκρατήσει λεπτομέρειες από το «μεγάλο βήμα» με τον Γιάννη Λάτσιο.

Τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας της είπε, γελώντας: «Πάντως το γάμο τον είχες νωπό. Είχες πάει;».

Τα σχόλια είναι κλειστά.