Ειδησεογραφικό site

Εκλογές αρχές του 2015 «βλέπει» ο Παπαδημούλης – «Ναι» σε συνεργασίες ακόμα και με αυτοδυναμία

57

Εκλογές το αργότερο στις αρχές του 2015 «βλέπει» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο διεξαγωγής τους ακόμη και το φθινόπωρο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε «προεκλογικό παραμύθι όλα αυτά που εκπέμπουν τα επιτελεία Σαμαρά-Βενιζέλου, ότι δήθεν η τρόικα φεύγει και ότι το Μνημόνιο τελείωσε», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι υλοποιεί πιστά όσα έχει συμφωνήσει με την τρόικα.

«Αν θέλουν να φύγει η τρόικα και να τελειώνουν με τα Μνημόνια, πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτό θα γίνει μόνο με εκλογές και με άλλη κυβέρνηση. Ό,τι είχε να δώσει η σημερινή κυβέρνηση το ‘χει δώσει», τόνισε ο ευρωβουλευτής.

Σε ό,τι αφορά στη ΔΗΜΑΡ και το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής και αποτυπώθηκε στην επιστολή με την οποία ο Αλ. Τσίπρας απάντησε στον Φ. Κουβέλη. «Το δίλημμα αφορά στη ΔΗΜ.ΑΡ και καλείται να το απαντήσει μέσω των εσωτερικών της διαδικασιών που είναι επώδυνες, μετά την εκλογική συντριβή που υπέστη. Κι αυτό, απλουστεύοντας το, συμπυκνώνεται στο «ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον της κυβέρνησης ή με το ΠΑΣΟΚ που είναι συνεταίρος της κυβέρνησης», παρατήρησε.

Επεσήμανε τέλος ότι ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει συμμαχίες και στην κοινωνία και στη Βουλή, στηριγμένες, όπως είπε, σε πρόγραμμα και αξιόπιστα πρόσωπα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.