Ειδησεογραφικό site

Εκκενώθηκε το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο – Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα

49

Την εκκένωση του ΟΑΚΑ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα ζήτησαν οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα σε ιστοσελίδα και εφημερίδα για τοποθέτηση βόμβας.

Αυτό συνέβη στο ημίχρονο της συνάντησης, κι ενώ η ισπανική ομάδα προηγούνταν με 40-23. «Υπήρξε τηλεφώνημα σε ένα σάιτ και σε μια εφημερίδα ότι στις 23:00 θα γίνει έκρηξη. Η αστυνομία μάς ενημέρωσε κι εμείς ενημερώσαμε διαιτητές και κομισάριο» δήλωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής.

Στη συνέχεια οι Αρχές ζήτησαν από τους φίλους του Παναθηναϊκού να εκκενώσουν το γήπεδο, όπως κι έγινε μέσα σε λίγα λεπτά. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ζήτησαν εξηγήσεις από τις αρχές και η αστυνομία ενημέρωσε ότι χρειάζεται χρόνο για να ελέγξει τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γήπεδο βρίσκονταν περίπου 15.000 φίλαθλοι.

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα

Κακόγουστη φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ έλεγξαν το εσωτερικό του γηπέδου με τη βοήθεια του σκυλιού (Κ9) και όπως αποδείχθηκε βόμβα δεν υπήρχε πουθενά.

Αμέσως δόθηκε η εντολή να επιστρέψουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στις κερκίδες ενώ μερικά λεπτά μετά οι δυο ομάδες (ΠΑΟ και Μπαρτσελόνα) έκαναν την εμφάνισή τους στο παρκέ προκειμένου να κάνουν προθέρμανση ώστε να ξεκινήσει εκ νέου ο αγώνας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.