Ειδησεογραφικό site

Εγκατέλειψε το μωρό έξω από…φαρμακείο!

54

«Δεν μπορώ να μεγαλώσω μόνη το παιδί μου, για αυτό το άφησα έξω από το φαρμακείο. Μαζί μου ήταν και ο πρώην σύντροφος μου, αλλά το έβαλε στα πόδια. Ζητάω να αναγνωρίσει την κόρη μας και να μου δώσει διατροφή».

Αυτά είναι τα λόγια της 37χρονης Νανάς από τη Γεωργία στο protothema.gr η οποία αναγκάστηκε να αφήσει χθες το μεσημέρι το μόλις δέκα ημερών παιδί της σε πεζοδρόμιο της Πάτρας προκειμένου να πιέσει τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι Ελληνας και παντρεμένος με παιδιά, να αναγνωρίσει το παιδί τους.

Εκείνος όμως, όχι μόνο δεν συγκινήθηκε, σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια στο protothema.gr αλλά έφυγε πρώτος από το σημείο εγκατάλειψης του μωρού.

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα στα ίχνη της 37χρονης γυναίκας και προχώρησε στη σύλληψή της.

“Μόλις έφτασα στην Ασφάλεια και μου είπαν ότι θα μου πάρουν το παιδί, τρελάθηκα. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να με βοηθήσει ο πρώην σύντροφός μου στο μεγάλωμα του παιδιού. Εκείνος είναι παντρεμένος με δυο ανήλικα παιδιά και μου είχε πει ότι με τη γυναίκα του είναι στα χωρίσματα. Η σχέση μας ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια και πάνω από έξι μήνες ζούσαμε μαζί. Όταν έμεινα έγκυος σκέφτηκα πρώτη την έκτρωση. Εκείνος δεν με άφησε”, λέει η νεαρή γυναίκα.

“Όταν γεννήθηκε το μωρό ήρθε στο νοσοκομείο δυο φορές για να δει την κόρη του και της έλεγε: Χάρη σε μένα ζεις κοριτσάκι μου, η μάνα σου δεν σε ήθελε, εγώ επέμεινα να σε κρατήσει”, λέει η ίδια.

Η 37χρονη γυναίκα βρέθηκε στη χώρα μας πριν από 16 χρόνια για να ζήσει μια πιο εύκολη και ευχάριστη ζωή. Σήμερα όμως, έχοντας χάσει τους γονείς της, ζει μόνη της στην Πάτρα και παλεύει να επιβιώσει για ένα μεροκάματο.

“Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν επιδίωκα να αποκτήσω παιδί. Γιατί φοβάμαι να το μεγαλώσω μόνη μου. Ποιος θα μου το κρατάει όταν θα δουλεύω; Υπογράφω ευθύς αμέσως ότι δεν διεκδικώ τίποτα από την περιουσία του πρώην συντρόφου μου, αρκεί να αναγνωρίσει το παιδί μας και να το μεγαλώσουμε μαζί.” λέει η Νανά στο protothema.gr.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, με δυσκολία τα βγάζει πέρα αφού τις οικονομίες μιας ζωής τις εξανέμισε την περίοδο της εγκυμοσύνης επειδή κανένας δεν της πρόσφερε δουλειά. Η τελευταία της εργασία ήταν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης κυρίας η οποία δυστυχώς σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.