Ειδησεογραφικό site

«Δωμάτιο πολέμου» – Από εδώ ο Πούτιν δίνει εντολές για τον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών (ΦΩΤΟ)

49

Eδώ και μέρες και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι οι τζιχαντιστές έριξαν το ρωσικό Airbus, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «σφυροκοπά» το Ισλαμικό Κράτος. Ο ίδιος έχει την αποκλειστική εποπτεία.

Οπως σημειώνει η Daily Mail, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εποπτεύει προσωπικά τις καθημερινές αεροπορικές επιδρομές δίνοντας προσωπικά το παρόν στο κολοσσιαίο τριών ορόφων «κέντρο πολεμικών επιχειρήσεων» στη Μόσχα.

Στρατιωτικοί κάθονται κατά σειρές μπροστά από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους, παρακολουθώντας τη δραστηριότητα και αναλύοντας τα δεδομένα από την εμπόλεμη ζώνη.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, καθισμένος σε ένα κεντρικό γραφείο του πρώτου ορόφου παρατηρεί κάθε λεπτομέρεια, ενώ τον περιτριγυρίζουν οι έμπιστοι στρατιωτικοί σύμβουλοί του.

Στο «δωμάτιο πολέμου», το οποίο είναι βαμμένο στο χρώμα του πολέμου το χακί, κάτι διόλου τυχαίο, οι ανώτατοι στρατιωτικοί που συντονίζουν τις αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών, λαμβάνουν όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την πορεία της συνεχιζόμενης σύγκρουσης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.