Ειδησεογραφικό site

Δραχμολάγνος και ο Καμμένος – Αυτοαποκαλύφθηκε σήμερα και άφησε ανοιχτό το θέμα υποψηφιότητας του Χαϊκάλη

33

 

Βαριά υπονοούμενα για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη στάση του στην επτάμηνη διαπραγμάτευση άφησε το πρωί της Δευτέρας ο Πάνος Καμμένος.«Δεν ξέρω αν σ’αυτό που είχαν σχεδιάσει οι δανειστές είχαν και συνεργό τον Βαρουφάκη,θα δείξει η ιστορία» ανέφερε ο κ. Καμμένος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha.Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο το σχέδιο των δανειστών ήταν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη για να γλιτώσουν από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες.Όσον αφορά τη στάση του κόμματός του υπέρ του τρίτου Μνημονίου υποστήριξε ότι «δεν κοροϊδέψαμε τον λαό,είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου. Προτιμήσαμε να ρισκάρουμε τα κόμματα μας,τη φήμη μας αλλά να μην σκοτώσουμε την Ελλάδα».

Παρόλα αυτά τάχθηκε υπέρ της δραχμής σε περίπτωση που ο δρόμος αυτός είχε προοπτική. «Αν υπήρχε δρόμος για τη δραχμή με προοπτική εγω δεν θα έλεγα όχι, το λέω ξεκάθαρα» ήταν η δήλωση του κ. Καμμένου.

Για την υπόθεση με την offshore Χαϊκάλη τέλος ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν πρόκειται να είναι κανείς υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ αν δεν διευκρινίσει τη θέση του» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα υπογράψω υποψηφιότητα Χαϊκάλη αν δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του,εύχομαι ότι θα το κάνει».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.