Ειδησεογραφικό site

Δραγασάκης: Ανοιχτός σε συμπράξεις ο ΣΥΡΙΖΑ

24

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε συμπράξεις που θωρακίζουν την Δημοκρατία και θωρακίζουν την κοινωνία, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2015.

Ο Γ. Δραγασάκης είπε ότι «η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, είναι και θεσμική, και αξιών και εμπιστοσύνης» και πρόσθεσε: «Αν κάποιος συμφωνεί με την σημερινή πολιτική, νομιμοποιείται να θέλει να ψηφίσει και Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν όμως καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και αρνείται τα μνημόνια και τα νέα μέτρα, με ποια λογική θα ψηφίσει Πρόεδρο;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο νέων μέτρων», γιατί έχει αναλάβει δεσμεύσεις έναντι των δανειστών, «είναι ταυτισμένη με πελατειακά και άλλα συμφέροντα και δεν μπορεί να πάρει μέτρα που τα πλήττουν», ενώ «έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο των εξελίξεων. Είμαστε η μόνη χώρα του κόσμου που κυβερνάται με e-mail».

«Κυβέρνηση και τρόικα κρύβουν την αποτυχία του μνημονίου», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανοίξει πόλεμο με τις παθογένειες. Μπορούμε να προχωρήσουμε συντεταγμένα σε αναδιάρθρωση του χρέους και αναπτυξιακό πρόγραμμα»

Τα σχόλια είναι κλειστά.