Ειδησεογραφικό site

Δούρου: Φασιστικό το τσουβάλιασμα ψηφοφόρων – Τατσόπουλος: Αν δεν είχα φύγει, θα έφευγα σήμερα

47

«Όποιος τσουβαλιάζει, υιοθετεί τη φασιστική λογική» δήλωσε μιλώντας την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ η Ρένα Δούρου, υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής.

«Είναι όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μπλεγμένοι στα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά; είναι όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ μπλεγμένοι με το μνημόνιο», αναρρωτήθηκε.

«Ανερυθρίαστα όσοι μας έφεραν ως εδώ, στην κρίση οικονομίας και στην κρίση δημοκρατίας, ποινικοποιούν τους ψηφοφόρους της ΧΑ, ενώ μέχρι τώρα τους έκλειναν το μάτι μέσω του γενικού γραμματέας της κυβέρνησης», είπε ακόμα αναφερόμενη στην συζήτηση των τελευταίων ημερών.

Η υποψήφια περιφερειάρχης ανέφερε ότι «τα τελευταία εικοσιτετράωρα κήνσορες και θεράποντες έχουν πάρει ένα μέτρο και μας μετράνε. Αυτοί που δήλωναν ότι δεν είχαν διαβάσει το μνημόνιο και το ψηφίσαν πήραν το μέτρο και μετράνε την Δούρου και τον Σακελλαρίδη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην κ. Δούρου απάντησε λίγο αργότερα ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, μέσω της προσφιλούς του πρακτικής, δηλαδή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ρ. Δούρου: «Είναι φασιστικό να «τσουβαλιάζουμε» ψηφοφόρους». Άλλα πράγματα είναι φασιστικά κα Δούρου μας».

Τατσόπουλος: Αν δεν είχα φύγει, θα έφευγα σήμερα

Την αντίδραση του στις πρακτικές των τελευταίων ημερών των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, διατύπωσε μέσω του ραδιοφώνου του Βήματος ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αν δεν είχε φύγει από το κόμμα του, θα έφευγε σήμερα, ενώ χαρακτηρίζοντας τις κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης την τελευταία εβδομάδα αναφορικά με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τις χαρακτήρισε ως «καιροσκοπισμό».

Τα σχόλια είναι κλειστά.