Ειδησεογραφικό site

Διάλογος Καλαντζή-Χαϊκάλη στη Βουλή για τον έρωτα, το χιούμορ και τον ήλιο!

45

Συνήθως στα πρακτικά της Βουλής καταγράφονται διάλογοι που έχουν ένταση, πολλές ύβρεις, σκληρές εκφράσεις και ελάχιστα ήπιες συζητήσεις. Συμβαίνει, όμως, να λέγονται και κουβέντες που δεν τις περιμένεις από πολιτικούς.

Συζητήσεις που έχουν να κάνουν για τον έρωτα, το χιούμορ και τον ήλιο της Ελλάδας. Σαν και αυτόν ανάμεσα στον Γιώργο Καλαντζή και τον Παύλο Χαϊκάλη. Όπως γράφουν τα parapolitika, τα μεσάνυχτα της Τρίτης προεδρεύων ήταν ο κ. Καλαντζής και έδωσε το λόγο στον κ. Χαϊκάλη. Ακολούθησε, όμως, μια σπαρταριστή στιχομυθία που είχε μπόλικο έρωτα, ήλιο και χιούμορ.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Καλαντζής): Το λόγο θα δώσω στο συνάδελφο τον κ. Κοντονή, αφού πρώτα μιλήσει ο κ. Χαϊκάλης.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ: Χαίρομαι γιατί, όταν το Προεδρείο έχει χιούμορ, καταλαβαίνουμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Κύριε Υπουργέ, συζητάμε…

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Καλαντζής): Συγγνώμη που σας διακόπτω. Αν εσείς δεν είστε ο άνθρωπος που καταλαβαίνει το χιούμορ, ποιος θα το καταλάβει; Το είπα λίγο λειαίνοντας τις γωνίες.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ: Ξέρετε, λείπει το χιούμορ από την πολιτική ζωή του τόπου, οπότε όταν το προσλαμβάνουμε, είναι πραγματικά μια όαση. Και χαίρομαι να βρίσκω τέτοιους ανθρώπους.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Καλαντζής): Να σας πω και κάτι ως φαρμακοποιός: Το χαμόγελο είναι αυτό που συντρίβει μαζί με τον ήλιο και τον έρωτα την κατάθλιψη.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ: Βεβαίως, μακάρι.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Καλαντζής): Αυτό είναι ιατρικά αποδεδειγμένο.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ: Αλλά και σε μια εποχή που ο έρωτας έχει εξαφανιστεί, γιατί κοστίζει. Σήμερα, ένα νέο παιδί δεν μπορεί να βγει και να κάνει μία ελεύθερη σχέση γιατί δεν ξέρει πώς θα βγάλει την κοπέλα έξω.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Καλαντζής): Ας ήμουν είκοσι χρονών κι ας κοστίζει τώρα!

Τα σχόλια είναι κλειστά.