Ειδησεογραφικό site

Δημήτρης Αποστόλου: «Είναι εντελώς αγγούρι»

42

Για την εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνον, για τους γιους του, αλλά και για το γιατί δεν θα έκανε πρόταση στη Ρούλα Κορομηλά ή στον Γιώργο Λιάγκα για να παίξουν σε κάποιο έργο του μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου στην κάμερα πρωινής εκπομπής.

«Είμαι ψιλοαντιπαθής, γιατί νομίζουν διάφορα πράγματα για μένα και όταν με γνωρίζουν μου λένε ότι δεν είμαι όπως με φανταζόντουσαν. Δεν ξέρω τι φανταζόντουσαν, μάλλον έβλεπαν τη μύτη και νόμιζαν πως είμαι γύπας!» είπε γελώντας αρχικά στην κάμερα του «Happy Day».

Σταμάτησε τις εξόδους γιατί «Θεωρώ χάσιμο χρόνο να είμαι έξω χωρίς τα παιδιά μου. Τώρα ανυπομονώ να πάρω το αυτοκίνητο να γυρίσω πίσω και να παίξουμε!».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε τη Ρούλα Κορομηλά σε κάποιο θεατρικό του έργο, ο Δημήτρης Αποστόλου απάντησε: «Με τίποτα!», εξηγώντας ότι προτιμά να δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, παρά σε celebrities που θέλουν να ανέβουν στη σκηνή.

Όσο για το αν θα έβλεπε σε ρόλο ηθοποιού τον Γιώργο Λιάγκα: «Το έχω πει. Ποτέ! Νομίζω είναι τελείως αγγούρι. Η Φαίη έχει μια άγνοια κινδύνου και θα το έκανε πιο εύκολα» δήλωσε.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.