Ειδησεογραφικό site

Δηλώσεις με υπονοούμενα από τον Αβραμόπουλο στην συνάντηση με τον Παπούλια – Η καρδιά μου είναι στην Ελλάδα

58

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του απερχόμενου προέδρου της Δημοκρατίας, Καρόλου Παπούλια με τον Έλληνα Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Επίτροπος Μετανάστευσης της ΕΕ, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο είπε χαρακτηριστικά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως τον επισκέπτεται έχοντας τρεις ιδιότητες. «Σήμερα σας επισκέπτομαι με τρεις ιδιότητες. Του επιτρόπου της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ενωση, του Έλληνα υπουργού που για χρόνια συνέπεσε με την θητεία σας αλλά και του Έλληνα πολίτη. Ήθελα στο παρά πέντε θητείας σας, να σας ευχαριστήσω γιατι αισθάνθηκα στήριξη αλλα και συμβουλές, ειδικά στο υπουργείο Αμύνης», είπε ο κ. Αβραμόπουλος.

Παράλληλα ο πρώην υπουργός τόνισε σε μία δήλωση με νόημα ότι: «Σήμερα ζούμε μια περίοδο δύσκολη, από τη θέση μου και εγώ συμβάλλω εύχομαι τα καλυτερα. Και εγώ θα προασπίσω την εθνική συνοχή προκειμένου να ξεπεράσουμε δυσκολίες. Σας ευχαριστώ για όλη την περίοδο».

Από την πλευρά του ο απερχόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε: «Να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία σε δύσκολες στιγμές. Υπήρξε συναντίληψη, υπήρξαν στιγμές που ήθελαν ειδικό χειρισμό. Πάντοτε στα Υπουργεία που ήσασταν, κατανοούσατε τα προβληματα. Και ειδικά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Νομίζω ότι θα κάνετε ό,τι καλύτερο να λύσετε τα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα.

avramopoulos-papoulias-1-570

Ο κ. Αβραμόπουλος ανταπαντώντας, τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα κατέχει ένα τόσο σημαντικό χαρτοφυλάκιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Απο την άλλη μεριά όμως ως εκ της θέσεώς μου έχω και λόγο και φωνή και άποψη σε ό,τι αφορά την πατρίδα μου και μην έχετε καμία αμφιβολία ό,τι μπορεί γεωγραφικά να είμαι στις Βρυξέλλες η καρδιά μου όμως είναι εδώ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.