Ειδησεογραφικό site

Δεν προκύπτουν στοιχεία για εμπλοκή του Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση Γιακουμάκη

26

Δεν προκύπτουν στοιχεία για την εμπλοκή του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με την εισαγγελία Εφετών Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων, Εμμ. Σιώπης: «Επαναφέρομε τη συνημμένη προανακριτική δικογραφία, η οποία περιήλθε σε μας με την με αρ. ΑΒΜ Α15-853+Α15-733/13.7.2015 υποβλητική αναφορά σας, και, λόγω μη προκυπτουσών, κατά την κρίση μας, επαρκών – αποχρωσών ενδείξεων σε βάρος του τρίτου των κατηγορουμένων (Χρήστου Μαρκογιαννάκη του Εμμανουήλ, δικηγόρου-κατοίκου Χανίων) για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση (ά. 46 παρ. 1 α’, 49, 48 και 259 ΠΚ), παραγέλλομε την εισαγωγή, κατ’ ά. 245 παρ. 2 εδ. Τρίτο ΚΠΔ, της υποθέσεως αυτής στο σύνολό της στο εκείσε Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με την κατά νόμο πρότασή σας.
Ο εισαγγελεύς Εφετών
Γεώργιος Εμμ. Σιώπης».

Χρ. Μαρκογιαννάκης: Επιβεβαιώνομαι από την Εισαγγελεία Εφετών

Με δήλωσή του ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αναφέρει ότι επιβεβαιώνεται από την Εισαγγελία Ιωαννίνων στο ότι δεν προκύπτουν σε βάρος του απαιτούμενες ενδείξεις.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαρκογιαννάκη: «Το τελευταίο δεκαήμερο δέχτηκα και καλόπιστη κριτική αλλά και πολύ λάσπη σχετικά με την δήθεν εμπλοκή μου στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Με δήλωση μου ξεκαθάρισα τα πράγματα.

Πλήρως επιβεβαιώνομαι τώρα από την ενέργεια του Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, να επιστρέψει την δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημ/κών με την εντολή να εισαχθεί με πρόταση του στο Δικαστικό Συμβούλιο, αφού δεν προκύπτουν σε βάρος μου, οι κατά νόμο, απαιτούμενες ενδείξεις. Πιστεύω ότι όσοι μου άσκησαν καλόπιστη κριτική, καλόπιστα θα λειτουργήσουν και τώρα. Από τους λασπολόγους και κουκουλοφόρους της ανωνυμίας δεν το περιμένω».

Πηγή: cretapost.gr.

Τα σχόλια είναι κλειστά.