Ειδησεογραφικό site

ΔΕΘ 2014: Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών -Τι θα περιλαμβάνει το «μενού»

49

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο θα πραγματοποιηθούν το πρωί του Σαββάτου τα εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφτεί κάποια από τα περίπτερα στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γεώργιο Ορφανό ενώ αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Σύμφωνα επίσημο πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΕΘ-Helexpo AE, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της εταιρείας στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 7/9, ενώ μία ώρα αργότερα πρόκειται να έχει επαφές με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφτεί την 79η ΔΕΘ ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 7.30 το βράδυ του Σαββάτου 13/9 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ακροατήριο παραγωγικών φορέων, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και την Κυριακή 14/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο, στη μία μετά το μεσημέρι.

Τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου αναμένεται να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις της 79ης ΔΕΘ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος πρόκειται να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo στις 10 το πρωί και ακολούθως να δώσει συνέντευξη Τύπου, στις 11.30, στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός».

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της επίσκεψης στη ΔΕΘ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος στις 7.45 το βράδυ θα συναντηθεί με τη διοίκηση της διοργανώτριας εταιρείας. Την Τετάρτη 10/9, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιήσει ομιλία, ενώ την Πέμπτη 11/9, στις 11 το πρωί, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος τη ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ στις 11 το πρωί της Τετάρτης 10 του μηνός, ενώ δύο ώρες αργότερα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός».

Τα σχόλια είναι κλειστά.