Ειδησεογραφικό site

Δείπνο με ανοιχτό “μενού”: Κώστας Καραμανλής και 43 βουλευτές της ΝΔ σε νυχτερινή μάζωξη

45

Μέρες του προεκλογικού αγώνα του 1997 θύμισε η χθεσινοβραδινή ξαφνική μάζωξη σε περιοχή της Βάρης 43 βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, με βασικό προσκεκλημένο τον πρώην πρόεδρο και Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή. Δείτε ποιοι παρευρέθηκαν.

Σε δείπνο που παρέθεσε για την ονομαστική του εορτή ο βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, με βασικό προσκεκλημένο τον Κ.Καραμανλή το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά το πέρας της πρώτης ημέρας της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, συγκεντρώθηκαν 43 εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ανάμεσά τους δεν ήταν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά ούτε και η Ντόρα Μπακογιάννη. Το δείπνο παρατέθηκε σε εξοχικό κέντρο στην περιοχή της Βάρης (Βλάχικα) και θύμιζε μέρες του 1997 όταν ο Κώστας Καραμανλής ενώ μαινόταν ο εσωκομματικός αγώνας για την ηγεσία της ΝΔ μεταξύ άλλων υποψηφίων, σε δείπνο που είχε πραγματοποιηθεί τότε στο σπίτι βουλευτή στη Φιλοθέη και στο οποίο είχαν προσκληθεί 36 βουλευτές της ΝΔ παρουσιάστηκε ως βασικός προσκεκλημένος ο νεαρός τότε βουλευτής Θεσσαλονίκης Κώστας Καραμανλής και αποφασίστηκε να διεκδικήσει, και να κατακτήσει λίγο αργότερα, τα σκήπτρα του κόμματος.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, μεταξύ άλλων παρόντες στο γεύμα ήταν ο Δάνης Τζαμτζής, η Ασημίνα Σκόνδρα, ο Ανδρέας Μαρίνος, ο Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, o Νικήτας Κακλαμάνης, ο Βαγγέλης Αντώναρος, ο Γιώργος Γεωργαντάς, ο Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Παύλος Βογιατζής, ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Χρήστος Κέλλας, ο Δημήτρης Σαμπατζιώτης, ο Γιάννης Ανδριανός, η Λένα Μακρή, ο Γιώργος Καλαντζής, η Ασπασία Μανδρέκα, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Θόδωρος Σολδάτος, ο πρώην προέδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας , ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, αλλά και ο Λευτέρης Ζαγορίτης με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο οποίος πήγε μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Βουλής.

karamanlis-vari5

karamanlis-vari4

karamanlis-vari3

karamanlis-vari2

karamanlis-vari

karamanlis-koutsoubas2

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.