Ειδησεογραφικό site

Γ. Καμίνης: Αν επιτρεπόταν θα έδινα αρμοδιότητες στον Σακελλαρίδη

258

Στα σχέδιά του για το δήμο της Αθήνας μετά και την επανεκλογή του «στο τιμόνι» της πρωτεύουσας αναφέρθηκε ο Γιώργος Καμίνης , κάνοντας λόγο για «μια νότα σταθερότητας σε μια περίοδο ασταθή».

«Η προηγούμενη θητεία ήταν μικρή, λιγότερη από 3,5 χρόνια και σημαδεύτηκε από πολύ μεγάλες κρίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το 70% των δημάρχων δεν επανεξελέγησαν», είπε μιλώντας στο «Μega» ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Ο δήμος Αθηναίων έχει την υποχρέωση να κάνει μια κίνηση συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις. Ο Καλλικράτης δεν μας επιτρέπει να δίνουμε αρμοδιότητες στην αντιπολίτευση. Βεβαίως και θα έδινα στον κ. Σακελλαρίδη. Από την τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να ξετυλιχθεί το κουβάρι της συνεννόησης», πρόσθεσε ο Γιώργος Καμίνης.

Αναφερόμενος στη δημιουργία αποτεφρωτηρίου στην πρωτεύουσα, ο δήμαρχος είπε ότι δεν νομίζει ότι μπορεί να έχει κανείς σοβαρές αντιρρήσεις γι΄ αυτό. «Δεν θα λειτουργεί το 2015, αλλά το 2016 ναί», πρόσθεσε.

«Το τέμενος είναι κρατική αρμοδιότητα. Έχει προχωρήσει η ιστορία. Θα γίνει στον Βοτανικό ένα μικρό τέμενος που παίρνει 600 ανθρώπους», ανέφερε.
Πηγή:capital.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.