Ειδησεογραφικό site

Γυναίκα έκανε στριπτίζ σε γέφυρα στο Σαν Φρανσίσκο και προκάλεσε μποτιλιάρισμα (ΦΩΤΟ)

77

Τι γίνεται όταν μία γυναίκα αποφασίζει να πετάξει τα ρούχα της στη μέση του δρόμου; Μποτιλιάρισμα! Αυτό τουλάχιστον έγινε στην περίπτωση άγνωστης γυναίκας, που έκανε στριπτίζ, στην Bay Bridge στο Σαν Φρανσίσκο.

Η μελαχρινή γυναίκα, έμεινε μόνο με το εσώρουχο της, σταματώντας κυριολεκτικά την κυκλοφορία. Στην προσπάθεια των οδηγών να παρακάμψουν τη γυναίκα, η οποία διέσχιζε κατά μήκος τη γέφυρα, δημιουργήθηκε αυξημένη κίνηση.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, όταν οδηγοί είδαν την γυναίκα να τρέχει στον δρόμο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, φορούσε τα ρούχα της, ένα τζιν παντελόνι και ένα πουλόβερ. Η κυκλοφορία στον δρόμο σταμάτησε, όταν η κοπέλα στάθηκε στην γέφυρα και άρχιζε να βγάζει ένα- ένα τα ρούχα της.

Τα περιπολικά έφτασαν αμέσως στο σημείο, αλλά η γυναίκα αγνόησε τους αστυνομικούς και συνέχισε να γδύνεται. Πέρασαν περίπου 20 λεπτά, μέχρι να καταφέρουν να την πλησιάσουν και να της ρίξουν μία κουβέρτα πάνω της. Στη συνέχεια η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, μεταφέρθηκε στο San Francisco General Hospital,  όπου εξετάστηκε από ψυχιάτρους.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.