Ειδησεογραφικό site

Γλιστρώντας στον πάγο

66

Τα έξι παγοδρόμια της Αθήνας που αξίζει να επισκεφθείς

Σίγουρα το σκέιτινγκ στον πάγο δεν είναι τόσο διαδεδομένο στη Ελλάδα, ή στοιχείο της καθημερινότητάς μας όπως στις Σκανδιναβικές χώρες για παράδειγμα. Δεν παύει όμως να έχει πιστούς φίλους, αλλά και κάποιους περιστασιακούς που μπορεί να θελήσουν να το δοκιμάσουν. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα την εορταστική περίοδο, καθώς οι άδειες και οι σχολικές διακοπές αποτελούν ενθαρρυντικό παράγοντα για ανθρώπους όλων των ηλικιών να επιδοθούν σε δραστηριότητες που δεν θα μπορούσαν σε μια άλλη πιεσμένη χρονική στιγμή.

Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα παγοδρόμια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Αθήνα για να ξέρετε που βρίσκονται σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας να γλιστρήσετε ομαλά στον πάγο ή να πέσετε με στυλ… καθώς οι πιρουέτες είναι μάλλον μακρινό όνειρο για όσους από εμάς δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο…

IceNSkate
Εμμανουήλ Παππά 7, Αιγάλεω (δίπλα στο μετρό Ελαιώνας)

Το μεγαλύτερο μόνιμο παγοδρόμιο στην Αθήνα, έκτασης 800 τ.μ. Στο χώρο λειτουργεί κατάστημα με είδη παγοδρομίας, καφέ, ενώ γίνονται και μαθήματα πατινάζ. Η είσοδος κοστίζει τις καθημερινές 8 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες 9 ευρώ, με απεριόριστη διάρκεια παραμονής στην πίστα.

Santa Claus Kingdom
M.E.C. Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής

Από 29 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας δημιουργήθηκε ένα τεράστιο θεματικό πάρκο 13.000 τ.μ. που περιλαμβάνει 6 θεματικές ενότητες, πολλά παιχνίδια, καταστήματα, εστιατόρια, εργαστήρια, παραστάσεις καθώς και τη μοναδική κλειστή τεχνητή πίστα σκι αρχαρίων! Το πάσο για όλη την ημέρα κοστίζει 12 ευρώ για παιδιά και 8 ευρώ για ενήλικες. Το ωράριο είναι 10.00-22.00, ενώ υπάρχει δωρεάν μεταφορά από το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Christmas Star
Helexpo,Λεωφόρος Κηφισίας 39, Μαρούσι

Χριστουγεννιάτικη έκθεση που περιλαμβάνει διάφορους θεματικούς χώρους,όπως την Πολιτεία των Πάγων, την Μαγική Πόλη των Ξωτικών και το Σπίτι του ‘Άι-Βασίλη. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, 6D σινεμά, ρόδα, αλλά και παγοδρόμιο 300 τ.μ. Η είσοδος είναι 7 ευρώ για γονείς και μεγάλους, 12 ευρώ για παιδιά και 6 ευρώ για ανέργους.

Παγοδρόμιο Ice Arena στο Athens Heart
Πειραιώς 180, Ταύρος

Με έκταση που φτάνει τα 1.000 τ.μ. ο χώρος είναι κλεισμένος με ειδική τέντα. Διαθέτει προπονητές για να βοηθήσουν τους αρχάριους. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ για ανεξάντλητο χρόνο παραμονής. Το ωράριο είναι 15.00 – 23.00 τις καθημερινές και 11.00 – 23.00 τα Σαββατοκύριακα.

Παγοδρόμιο Ice Arena στο Kosmopolis
Λεωφόρος Κηφισίας 73, Μαρούσι

Στο εμπορικό κέντρο Κοσμόπολις, τα τελευταία 6 χρόνια στήνεται παγοδρόμιο. Και εδώ υπάρχει ειδική τέντα. Η είσοδος κοστίζει επίσης 10 ευρώ ανεξαρτήτως παραμονής. Το ωράριο είναι 16.00 – 23.00 τις καθημερινές και 11.00 – 23.00 τα Σαββατοκύριακα.

Παγοδρόμιο Ice Arena στο Escape Center
Λεωφόρο Δημοκρατίας 67Α, Ίλιον

Στο Escape Center δίπλα στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» για 6η συνεχή χρονιά δημιουργήθηκε ανοιχτό παγοδρόμιο 300 τ.μ. Η είσοδος είναι 10 ευρώ ανεξαρτήτως ώρας παραμονής. Το ωράριο είναι 16.00 – 23.00 τις καθημερινές και 11.00 – 23.00 τα Σαββατοκύριακα.

Παγοδρόμιο Ice Arena στο VILLAGE shopping and more
Θηβών 228 & Παρνασσού, Άγιοs. Ι. Ρέντης

Στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου και δίπλα στον παιδότοπο, για δεύτερη χρονιά έχει στηθεί παγοδρόμιο 400 τ.μ. που καλύπτεται από τέντα. Η είσοδος είναι 10 ευρώ για απεριόριστη διαμονή. Το ωράριο είναι 16.00 – 23.00 τις καθημερινές και 11.00 – 23.00 τα Σαββατοκύριακα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.