Ειδησεογραφικό site

Γλέζος: Αλέξη άσε το Μαξίμου και κατέβα στις πλατείες!

37

Να αφήσει το Μαξίμου και να κατέβει στις πλατείες καλεί ο Μανώλης Γλέζος, τον Αλέξη Τσίπρα, mε ένα κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες (του Μανώλη Γλέζου) και έχει τίτλο “Από του Μαξίμου στις Πλατείες”.

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να σταματήσει τον “ατέρμονα διάλογο” με τους δανειστές και να τον… συναντήσει στις πλατείες για να τον ενημερώσει.

Αναλυτικά όλο το κείμενο:

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαθαίνει αποσπασματικά και μένει έκπληκτος από την στάση των δανειστών.
Τώρα, που οι απειλές είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ.

Αυτές τις στιγμές που η αντιπολίτευση ζητάει να υπογράψει η κυβέρνηση περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, που συντάσσεται με τις απαιτήσεις των δανειστών για ακόμα περισσότερες αυξήσεις φόρων και για την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας.

Ο πρωθυπουργός να σταματήσει τον ατέρμονα “διάλογμε τους δανειστές και να συναντήσει τον Ελληνικό λαό στις πλατείες. Να τον ενημερώσει, να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί του. Και μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει. Και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών».

Τα σχόλια είναι κλειστά.