Ειδησεογραφικό site

Γκλέτσος: Γιατί όχι και πρωθυπουργός;-Ιδρύει το κόμμα «Τελεία»

49

Εκπληκτοι οι φίλοι του, στο εκλογικό του κέντρο, στη Στυλίδα, λίγο μετά το θρίαμβό του στις δημοτικές εκλογές, τον άκουσαν να δηλώνει την απόφαση του να ιδρύσει κόμμα, να το ονομάσει «Τελεία» και να τεθεί ο ίδιος επικεφαλής.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Στυλίδας, «η σκέψη αυτή έχει ωριμάσει από καιρό», αλλά περίμενε να δει το εκλογικό αποτέλεσμα και μετά να κάνει ανακοινώσεις.

«Να βάλουμε τελεία σε όλους αυτούς που σκοτώσανε τα όνειρα μας», έλεγε και ανέφερε ότι «το κόμμα του δεν θα ανήκει στη Δεξιά, ούτε στην Αριστερά ή στο Κέντρο, αλλά «θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες, έτσι ώστε να μπούμε όλοι μας σε ένα νοικοκυρεμένο κράτος». «Υπάρχει έδαφος στο πολιτικό φάσμα», είπε και προσέθεσε ότι «σε αυτή την κίνηση προχωρώ από βαθιά αίσθηση καθήκοντος».

Διευκρίνισε, ακόμη, ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του δήμαρχου Στυλίδας, «καθώς η Τελεία θα είναι κάτι διαφορετικό από τον δήμο».

Σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Βήμα FM, είπε μάλιστα για την επανεκλογή του ότι δεν περίμενε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό.

«Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Όταν λέω εμείς εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε για την «Τελεία».

Στην ερώτηση, μάλιστα, εάν θέλει να γίνει πρωθυπουργός, απάντησε: «Γιατί όχι;»

Ερωτηθείς δε για το αν θα προλάβει να είναι έτοιμο το κόμμα του σε περίπτωση που προκηρύσσονταν εκλογές το φθινόπωρο, είπε ότι «μέχρι τον Αύγουστο θα είμαστε έτοιμοι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.